Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på Shifter.no. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Du kan velge å slå av og på funksjonen i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Om du slår av informasjonskapselfunksjonen, kan du likevel bruke Shifter.no men enkelte funksjoner vil ikke fungere optimalt.

Tredjepartsaktører

Schibsted
Når du bruker våre tjenester plassere cookies blant annet med formål å gi deg relevant annonser når du besøker Schibsteds nettsteder eller andre nettsteder Schibsted samarbeider med.  Det er Schibsted som er behandlingsansvarlig for data som samles inn på denne måten. Schibsted vil behandle data som samles inn i samsvar med bestemmelsene om dette inntatt i personvernerklæring for SPiD. Dine rettigheter og informasjon om hvordan du kan ta kontakt med Schibsted ved spørsmål eller andre henvendelser er også beskrevet i erklæringen.

Særlig om AppNexus
AppNexus er Schibsteds annonsesystem. I AppNexus lages målgrupper blant annet basert på din lesehistorikk og det gjør det mulig for Schibsted å levere annonser relevante til innholdet du har lest. Ønsker du mer oversikt om hvordan AppNexus behandler persondata kan du lese deres personvernerklæring her.

Avmelding
Du kan melde deg ut av databehandling i AppNexus her.

Utviklet av Martin Grønneberg