Arild Heimvik er ny daglig leder i Conta Utvikling. Foto: Privat

Arild Heimvik til Conta Utvikling: «Det sitter en gründerkultur i veggene»

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 11. desember 2018

Ny toppsjef i det norske programvareselskapet. 

Conta Utvikling AS er en del av Conta Group AS, og er et norsk programvareselskap som utvikler enkle og brukervennlige nettjenester for SMB-markedet.

Arild Heimvik er tidligere daglig leder i Dataplan Solutions AS og trer nå inn som daglig leder i Conta Utvikling, ifølge en pressemelding fra selskapet – med ambisjoner om sterk vekst kommende år.

– Vi har planer om å ansette åtte til ti systemutviklere i løpet av 2019, og jakter nå «gode hoder» som ønsker å være med på denne reisen, sier Heimvik.

Han får et overordnet ansvar for utviklingen av Contas programvareløsninger til små og mellomstore bedrifter. Dette inkluderer tjenester som tilbud og ordre, fakturering, regnskap, inkasso og kredittsjekk for å nevne noen, skriver selskapet videre.

– Det å drive programvareutvikling er en krevende oppgave. Ny teknologi vokser frem, og ønsker og krav fra kundene øker i takt med den teknologiske utviklingen. Conta sine løsninger skal alltid være enkle og brukervennlige, sier Heimvik – som selv har erfaring som gründer.

– Conta er et spennende firma i sterk utvikling og vekst. Selv om selskapet ble etablert i 2009, så sitter det fortsatt en «gründerkultur» i veggene, sier han.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.