Beining & Bogen har ansatt de to apputviklerne Hans Fredrik Brastad og Denis Ligonja. I en pressemelding til Shifter opplyser Andreas Beining, daglig leder for selskapet, at de to nyansatte er godt i gang med jobben og har fått utdelt sine obligatoriske perlesløyfer. Foto: Oda Hveem (visuello.no)

Beining & Bogen ansetter to nye apputviklere — fra Accenture

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 9. januar 2018

De nye apputviklerne kommer fra Accenture, og blir ansatt for å jobbe med utvikling for henholdsvis iOS og Android.

I en pressemelding fra Beining & Bogen meldes det at den ene av de to nyansatte er Hans Fredrik Brastad, og at han skal jobbe som iOS-utvikler. Han har erfaring fra Accenture som systemutvikler, og har jobbet på prosjekter med NAV og Telenor.

Denis Ligonja er den andre Beining & Bogen har ansatt i denne omgang. Han har fått jobben som som Android-utvikler. I jobben hos Accenture var han testansvarlig og systemutvikler.

Andreas Beining, daglig leder i Beining & Bogen, er glad for at ”lille Beining & Bogen” ble den som fikk de to apputviklerne til å gå fra  «store» Accenture.

— Vi spesialiserer oss på native apper på begge plattformer, så her har vi truffet blink ved å finne to som også passer veldig godt inn i Beining & Bogen. De er veldig gode på å ta til seg ny kunnskap, er kreative og opptatt av godt design og UX, noe som er veldig viktig når man skal lage gode app-opplevelser, sier Beining.

Fremhever mulighetene

Brastad og Ligonja mener mulighetene er bedre i Beining & Bogen enn i Accenture, og Brastad trekker frem kundekontakt som noe han ikke opplevde tidligere.

— Tidligere har jeg erfaring fra større prosjekter hvor veien til kunden er lang. Her får jeg mulighet til å ha tett kundekontakt, å skape de løsningene som er best for kunden. Samtidig som vi får mulighet til å bygge løsninger fra A til Å med fremtidsrettet teknologi, noe jeg syns er veldig motiverende! Det er så klart en bonus å ha svært dyktige kollegaer med lang og interessant erfaring fra bransjen, sier Brastad.

Ligonja gleder seg til å ta fatt på arbeidet, og er imponert over hvordan Beining & Bogen har greid å skape seg et marked.

— Jeg har fulgt med hvordan Beining & Bogen har klart å skape noe som på kort tid har klart å få flere store aktører som kunder ved å kunne tilby knallgod kompetanse innenfor app-utvikling og UX. Jeg gleder meg til å kunne tilby min erfaring og kompetanse innen systemutvikling. Samtidig så håper jeg i større grad å kunne bidra med min utdanningsbakgrunn som interaksjonsdesigner, enn det jeg har hatt mulighet til i tidligere prosjekter, sier Ligonja.

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Send til redaksjonen@shifter.no og merk med "Nytt om navn" i tittelfeltet.