Caroline Kolbeinsen. Foto: Privat

Caroline Kolbeinsen til Forte Digital: – Det handler om mennesker på begge sider av bordet

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 23. april 2019

Caroline Evjenth Kolbeinsen er ny rådgiver i Forte_Digital. 

Kolbeinsen startet sin karriere i Microsoft Norge, og siden jobbet som selvstendig næringsdrivende konsulent samt hatt jobber i Telenor, Bisnode og sist i Creuna.

Som rådgiver i konsulentselskapet Forte_Digital ønsker hun å bistå kunder med å utnytte potensialet som ligger i brytningspunktet mellom teknologi og kommunikasjon.

– Forte_ Digital er relativt nye i markedet, men består av digitale hoder som har lang erfaring og vet hva de vil og hva de vil bidra med til sine kunder, sier Kolbeinsen – og fortsetter:

– De har forstått at det handler om mennesker på begge sider av bordet. I tillegg har de et spennende verdiforslag og mange kloke hoder.

Kolbeinsen ønsker videre bidra til å sette mennesker i sentrum både internt i Forte_ , men også hos kundene.

– Hva ser du frem til?

– Å få være med på Forte_ Digitals videre vekst i tiden fremover både faglig og med tanke på posisjonen i markedet, sier Kolbeinsen.

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter