Caroline Kolbeinsen. Foto: Privat

Caroline Kolbeinsen til Forte Digital: – Det handler om mennesker på begge sider av bordet

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 23. april 2019

Caroline Evjenth Kolbeinsen er ny rådgiver i Forte_Digital. 

Kolbeinsen startet sin karriere i Microsoft Norge, og siden jobbet som selvstendig næringsdrivende konsulent samt hatt jobber i Telenor, Bisnode og sist i Creuna.

Som rådgiver i konsulentselskapet Forte_Digital ønsker hun å bistå kunder med å utnytte potensialet som ligger i brytningspunktet mellom teknologi og kommunikasjon.

– Forte_ Digital er relativt nye i markedet, men består av digitale hoder som har lang erfaring og vet hva de vil og hva de vil bidra med til sine kunder, sier Kolbeinsen – og fortsetter:

– De har forstått at det handler om mennesker på begge sider av bordet. I tillegg har de et spennende verdiforslag og mange kloke hoder.

Kolbeinsen ønsker videre bidra til å sette mennesker i sentrum både internt i Forte_ , men også hos kundene.

– Hva ser du frem til?

– Å få være med på Forte_ Digitals videre vekst i tiden fremover både faglig og med tanke på posisjonen i markedet, sier Kolbeinsen.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på Shifters nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.