Annonsørinnhold:

Investeringsrunden LUKKES NÅ: LegalTech-Startupen Advokatguiden.no henter 5 millioner

Den Oslo-baserte LegalTech-startupen Advokatguiden er klar til å utvide til flere land. Nå vil selskapet hente 5 millioner kroner til en prising på 42 millioner kroner gjennom en crowdfundingskampanje på Folkeinvest.no. Runden lukkes allerede 14. desember.

Advokatguiden tilbyr en plattform for å vurdere advokater, a la hva Tripadvisor gjør for restauranter. Advokatene kan gjøre krav på sin profil og berike den med mer informasjon. Advokatguiden tjener penger på å fremheve betalende advokater, samt formidle potensielle nye klienter til advokatene.

Etter oppstarten i Norge i 2020 har Advokatguiden utvidet til Sverige, Danmark, Sveits og Nederland. I 2023 vil selskapet utvide sin virksomhet til USA og flere større land i Europa. Internasjonalt markedsføres nettstedene under merkevaren “The Lawyer Guide”. Nå henter selskapet penger gjennom en emisjon på Folkeinvest som priser selskapet til 42 millioner kroner.

Se kampanjen live på Folkeinvest:
https://folkeinvest.no/kampanje/advokatguiden-as

“Vi ønsker å hente kapital før vi satser på verdens største advokatmarked, som er USA. Vi er allerede i gang med å øke vår europeiske tilstedeværelse. Lanseringen i Sveits og Nederland var våre første lanseringer utenfor Skandinavia. Vi er i en spennende fase hvor vi kommer til å lansere i Storbritannia, Italia, Frankrike og USA i 2023,” sier Ali Ahmed, CEO i Advokatguiden.

“Advokatguiden skal bli verdens største advokatvurderingsplattform. Vi har en godt utviklet plattform, som vi kontinuerlig vil forbedre og lansere i nye markeder. Målet er å slå skikkelig igjennom i USA og utfordre det amerikanske advokatmarkedet”, sier Ali Ahmed.

Siden starten har The Lawyer Guide, fellesbetegnelsen for alle de nasjonale nettstedene, tiltrukket seg nesten én million besøkende på tvers av sine tre markeder i Norge, Sverige og Danmark. Plattformen har også samlet inn mer enn 3000 anmeldelser av advokater fra verifiserte klienter, formidlet nærmere 1000 advokatoppdrag og har mer enn 1000 advokater som har tatt i bruk plattformen.

Folkefinansieringskampanjen er live på Folkeinvest.no. Runden lukkes allerede 14. desember 2022, så om man ønsker å investere må man være rask