Nikolai Norman Andersen går fra Bekk til Confere. Foto: Privat

Confrere lander storrekruttering – henter utvikler fra Bekk: «Nå er vi komplett»

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 19. desember 2018

Nikolai Norman Andersen blir ny «senior software engineer» i videohelse-startupen. 

— Jeg pleier å si at det var den hellige treenighet som gjorde at jeg tok valget om å gå til Confrere: Produktet, folka og teknologien, sier Andersen.

Han går fra Bekks teknologiavdeling til Confrere på nyåret.

– Confrere er et produkt jeg har stor tro på. Teamet er skikkelig bra folk. Jeg får bruke teknologi det er motiverende for meg å jobbe med, som jeg synes er interessant og utfordrende, og vi er et team som må levere veldig fort, men med høy kvalitet, sier han.

Andersen føyer seg i rekken av flere nye ansettelser på kort tid. Confrere hentet tidligere i høst tolv millioner kroner, med tyske Point Nine som ledende investor – og brorparten av beløpet var øremerket nettopp rekruttering.

Les også: Videoveteranens tøffe farvel med Telenor: Forferdelig å forlate teamet, men måtte slutte for å beholde forstanden

«Komplett som team»

Nederlandske Paul Verbeek-Mast ble ansatt som frontendutvikler i sommer, norsk-amerikanske Rivkah Gevinson fulgte etter som selskapets innholdsdesigner – og i høst hentet Confrere ytterligere tre nye ansatte fra Netlife Design: CMO Anja Schönhaug, «Head of Customer success» Anders Aspaas og seniordesigner Julie Elise Hauge.

Teamet teller nå ti personer.

— Når Nikolai begynner i januar føler jeg at vi er komplett som team, sier Dag-Inge Aas, CTO i Confrere – og følger opp:

– Nikolai tilfører Confrere mye verdifull kunnskap om backend og infrastruktur, og ruster oss for å kunne vokse både produktet og teamet i framtida. Ingvild Indrebø og jeg i teamet kjenner han fra studietiden og vet også at han vil tilføre oss mye sosialt og menneskelig, sier Aas.

Les også: Video-gründer digitaliserer landets psykologer – samarbeider med ledende journalsystem

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.