Eldri Coll Mossige er ny "Head of Strategy & Business Development" i Folq. Foto: Privat

Eldri Coll Mossige til Folq: «Tar endelig fatt på gründerlivet»

Gjesteskribent

Gjesteskribent

Publisert 21. mai 2019

Folq utvider med ny «Head of Strategy & Business Development». 

Mossige er utdannet sivilingeniør, og har en mastergrad i entreprenørskap fra NTNU. Hun har tidligere vært konsulent, først i Bekk Management Consulting, deretter i Fjord.

Nå skal Mossige lede arbeidet med å gjøre Folqs tjenester tilgjengelig innen nye fagområder, blant annet «management consulting».

– Etter hvert skal jeg også jobbe med å ta Folq inn i nye geografiske markeder, sier hun.

Folq er en plattform som matcher selvstendige konsulenter med kunder og oppdrag.

– Hvorfor gikk du for akkurat denne jobben?

– Som konsulent har jeg hjulpet virksomheter i det digitale skiftet, men konsulentbransjen har i mindre grad vært berørt av det selv. Dette er nå i endring, flere og flere kjøper og selger konsulenttjenester gjennom konsulent-meglere eller selvbetjente plattformer, sier Mossige, og legger til:

– Jeg har selv sett at kunder ville kunne nytt godt av å bruke Folq sin tjeneste, og som selvstendig konsulent gjennom Folq sitter man selv igjen med en mye større del av kaka når faktureringa er gjort.

– Hva ser du frem til?

– Først og fremst gleder jeg meg til å ta fatt på gründerlivet som jeg har drømt om helt siden jeg gikk ut fra Entreprenørskolen ved NTNU. Og så gleder jeg meg til å videreutvikle tjenesten sammen med resten av teamet, og gjøre den tilgjengelig for flere.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på Shifters nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.