Anders Skoe. Foto: Schibsted

Finn-direktør Anders Skoe går av: Blir ny konsernsjef hos konkurrent

NTB

NTB

Publisert 23. april 2019

Anders Skoe slutter i stillingen som direktør i Finn og Schibsted. Skoe blir konsernsjef hos en konkurrent på New Zealand.

Anders Skoe forlater i stillingen som administrerende direktør i Finn og Schibsted samt det svenske rubrikknettstedet Blocket og finske Tori.

Han begynner nå hos konkurrenten Trade Me på New Zealand, opplyser Schibsted. Skoe skal jobbe i Schibsted fram til 1. juli.

Han har vært administrerende direktør i Finn.no siden 2016, da han tok over for Sondre Gravir, ifølge Dagens Næringsliv.

Konsernsjef Kristin Skogen Lund i Schibsted roser Skoes innsats.

– Jeg har lyst til å takke Anders for hans solide bidrag gjennom årene i Finn og Schibsted og ønsker han lykke til, sier Lund i en børsmelding.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.