Simen Bøhmer er ny CTO i Front Systems. Foto: Front Systems.

Han blir ny utviklingsleder i fashion-plattform

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 28. august 2018

Simen Bøhmer er ny CTO i software-firmaet Front Systems. 

– Jeg gleder meg til å jobbe i et lite norsk selskap som leverer sin løsning via skytjenester, sier Bøhmer, tidligere VP SaaS Development i Unified Messaging Systems ASA.

Nå skal han lede utviklingsteamet til Front Systems, selskapet som «digitaliserer motebutikker».

– Jeg er en entusiastisk «produktmann» med lang erfaring fra å jobbe med forretningsapplikasjoner og innovasjon, og jeg liker å jobbe tett på utviklere for å påvirke løsninger i riktig retning, sier han.

Siden 2007 har Front Systems designet og utviklet Norges ledende fashion-retail-plattform, og er i dag markedsledende i sin bransje, skriver selskapet i egen pressemelding.

– Simen blir en viktig brikke i ledergruppen. Han skal lede et team med utviklere som skal vokse seg større i tiden som kommer. Han er en dedikert og produktfokusert CTO med fokus på brukeren av systemet, og vi er veldig glade for å ha ham med på laget, sier daglig leder Marius Lindholt.

Les også: Fra fashion til «action»-tech: Nå skal Moods of Norway-gründeren lokke ungdom ut på nye eventyr

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter