Simen Bøhmer er ny CTO i Front Systems. Foto: Front Systems.

Han blir ny utviklingsleder i fashion-plattform

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 28. august 2018

Simen Bøhmer er ny CTO i software-firmaet Front Systems. 

– Jeg gleder meg til å jobbe i et lite norsk selskap som leverer sin løsning via skytjenester, sier Bøhmer, tidligere VP SaaS Development i Unified Messaging Systems ASA.

Nå skal han lede utviklingsteamet til Front Systems, selskapet som «digitaliserer motebutikker».

– Jeg er en entusiastisk «produktmann» med lang erfaring fra å jobbe med forretningsapplikasjoner og innovasjon, og jeg liker å jobbe tett på utviklere for å påvirke løsninger i riktig retning, sier han.

Siden 2007 har Front Systems designet og utviklet Norges ledende fashion-retail-plattform, og er i dag markedsledende i sin bransje, skriver selskapet i egen pressemelding.

– Simen blir en viktig brikke i ledergruppen. Han skal lede et team med utviklere som skal vokse seg større i tiden som kommer. Han er en dedikert og produktfokusert CTO med fokus på brukeren av systemet, og vi er veldig glade for å ha ham med på laget, sier daglig leder Marius Lindholt.

Les også: Fra fashion til «action»-tech: Nå skal Moods of Norway-gründeren lokke ungdom ut på nye eventyr

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.