Mariann Hornnes (53) er ansatt som ny administrerende direktør i Møller IT AS.

Hun blir toppsjef hos bilgiganten

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 1. juni 2018

Mariann Hornnes (53) er ansatt som administrerende direktør for Møller Mobility Groups samlede IT virksomhet i Norge, Sverige og Baltikum.

Hornnes har tung faglig IT-kompetanse og ledererfaring fra privat og offentlig sektor. Hun kommer fra stillingen som direktør i Gartner Norge. Tidligere har hun blant annet arbeidet i Sykehuspartner, Oslo Lufthavn, Akershus universitetssykehus og Norsk Tipping.

– Bilbransjen står overfor store endringer og vi ser behov for raskere omstillingsevne. Møller Mobility Groups endringsevne ved å forbedre IT-infrastruktur og forretningsprosesser, er viktige elementer i konsernets strategi mot 2020, sier Hornnes i en pressemelding.

Møller Mobility Group er Nordens største bilorganisasjon med en samlet omsetning på over 28 milliarder kroner og totalt over 4000 medarbeidere.

– Vi har sett etter en erfaren leder som kan lede vår svært viktige IT-organisasjon. Mariann Hornnes har lang erfaring med drift, forvaltning og utvikling av IT – og andre virksomhetskritiske teknologiløsninger. Vi er svært tilfreds med å få Mariann Hornnes som administrerende direktør for Møller IT, sier konsernsjef Terje Male i Møller Mobility Group.

– Stillingen som administrerende direktør i Møller IT er blant de mest spennende IT-utfordringer du kan få i Norge og jeg ser frem til å ta fatt på jobben og treffe alle de dyktige medarbeiderne i Møller IT, sier den påtroppende topplederen.

Les også: Norske transport-startups i kø om kundene: Nå vil «alle» kjøre deg hjem

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.