Heidi Frost Eriksen, Tellef Tveit og Marie Mostad leder an i kampen om julekalenderens beste gründeridé.

Hvem vinner gründeroppløpet? Siste sjanse til å stemme på din favorittidé

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 4. januar 2019

Bli med i trekningen av en reMarkable! 

Hvem vinner kampen om å ha gitt bort den beste gründerideen i fjorårets julekalender?

Blir det Heidi Frost Eriksens vennetjeneste for hunder, Tellef Tveits personlige lærer i mobilen eller Marie Mostads plattform for ulike «case» i en ansettelsesprosess?

Foreløpig ligger Tveit an til seier blant de 24 gavmilde gründerne, men Frost Eriksen og Mostad puster ham begge i nakken.

– Som man kanskje forstår av min idé, brenner jeg for å gjøre utdanning og tilpasset undervisning tilgjengelig – spesielt for de som har en vanskelig skolehverdag, sier Tveit.

– Jeg mener vi burde ha mye større fokus på utfordringene som finnes innenfor utdanning og setter derfor pris på alle stemmer som er med på å vise at dette er en viktig sak, avslutter han.

Stem på din favorittidé ved å følge denne lenken – og meld deg på Shifters nyhetsbrev for å være med i trekningen av en reMarkable!

Er du allerede abonnent av nyhetsbrevet vårt, send oss en epost med ditt navn til redaksjonen@shifter.no for å være med i konkurransen.

Merk eposten med julekalender.

Vinnerne kåres tirsdag 8. januar. 

Bransje: 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.