Jarand Millett er ny Teach Lead i Shiftx.

Jarand Millett til Shiftx: «Skal utfordre etablerte standarder på et globalt nivå»

Gjesteskribent

Gjesteskribent

Publisert 6. juni 2019

Jarand Millett er ny Teach Lead i Shiftx. 

Han har tidligere jobbet som utvikler i Agens AS, med kunder som Ice, Tine og Norsk Tipping.

– Nå skal jeg være med å føre produktutviklingen i ShiftX i riktig retning, sier han.

– Hvorfor gikk du for akkurat denne jobben?

– Jeg syns det er veldig spennende å få være med å bygge en oppstartsbedrift i en tidlig fase, der jeg kan direkte være med å forme produktet og selskapet, sier Millett, og legger til:

– I tillegg er ShiftX et SaaS-verktøy som har blitt veldig godt mottatt i markedet og den siste måneden har vi doblet antall kunder. Jeg ønsker å bidra til at kundene våre får et bedre forståelse av prosessene sine, sier han.

– Hva ser du frem til?

– Jeg ser fram til å skape et produkt og et firma sammen med utrolig flinke folk. Dagens løsninger innenfor prosesshåndtering har ikke klart å gjøre verktøyene brukervennlige nok til at alle kan forstå kompleksiteten rundt prosesser, sier Millett, og avslutter:

– Det blir veldig spennende å være med å utfordre gamle etablerte standarder på et globalt nivå.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.