Mala Wang-Naveen blir ny kommunikasjonssjef i Sintef Digital.

Mala Wang-Naveen er ny kommunikasjonssjef i Sintef Digital: – Et digitalt Kinderegg

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 6. februar 2019

Den tidligere Aftenposten-journalisten Mala Wang-Naveen går inn i Sintef sin ledergruppe. 

Wang-Naveen skal i første omgang ha kontor i Brussel, der hun i dag bor, før hun til sommeren flytter tilbake til Norge og blir en del av Oslo-kontoret.

— Her i Brussel snakker man om SINTEF med noe som minner om ærefrykt. SINTEF anses for å være en meget profesjonell og viktig aktør på den europeiske arenaen og har en kundeportefølje mange bare kan drømme om, forteller Wang-Naveen i en pressemelding.

Wang-Naveen har flerårig erfaring som kommentator og journalist i Aftenposten, og er forfatter av blant annet en debattbok om bioteknologi. I 2016 ble hun ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver i EØS-midlene, og flyttet da til Brussel med familien. Nå flytter de alle tilbake til Norge, og Wang-Naveen blir en del av ledergruppen hos Sintef.

— Et digitalt Kinderegg

Wang-Naveen får ros fra sine fremtidige kollegaer, og Sintefs kommunikasjonsdirektør Petter Haugan sier hun vil «styrke hele kommunikasjonsfunksjonen i Sintef». Konserndirektør i Sintef Digital, Morten Dalsmo, ser også frem til å få henne med på laget.

— Vi er veldig glade for at Mala har takket ja til denne stillingen. Hun er meget dyktig og engasjert, og har et stort nettverk. Mala vil nå få den viktige oppgaven med lede kommunikasjonsarbeidet i Sintef Digital. Jeg gleder meg til å få henne inn i ledergruppen, sier Dalsmo i pressemeldingen.

Wang-Naveen treffer frem det mangefasetterte ved Sintef.

— Jeg gleder meg noe veldig til å ta fatt på oppgavene som venter. Sintef er et unikt selskap, som et digitalt kinderegg. På ett og samme sted finner man digitale innovatører, et tech-selskap med tyngde og forskning i verdensklasse. I tillegg har de i lang tid vært smarte og styrket seg mot EU, de er inne i prosjekter som vil ha direkte innvirkning på vår fremtid. Hva dette innebærer for oss alle skal det bli veldig gøy å få formidle, sier Wang-Naveen i pressemeldingen.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.