Mari Blikom er ny "Head of Agile Coaching" i Expleogroup. Foto: Privat

Mari Blikom forlater Itera: Skal bygge opp nytt forretningsområde

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 10. september 2019

Mari Blikom er ny «Head of Agile Coaching» i Expleo Group. 

Blikom har de siste 8 årene jobbet på ulike innovasjonsprosjekter i Itera. Sist var hun direktør for prosjekt- og QA-avdelingen.

Som «Head of Agile Coaching» i Expleo Norge (tidligere SQS) skal Blikom bygge opp et team og spesialistmiljø innen Agil Coaching. Hun skal også ta oppdrag som Agil Coach ute hos kunder.

– Expleo Norge (tidligere SQS) har tidligere kun fokusert på test- og testledelse, nå ønsker de å bygge opp kompetanse innen Business Agility. Expleogroup har i dag tunge kompetansemiljø innenfor Business Agility i Irland, UK og USA, sier Blikom og fortsetter:

– Den raske teknologiutviklingen legger et stort press på selskaper i dag når det gjelder både turbulens og muligheter. En Agil Coach kan hjelpe bedriften med å tilpasse seg disse raske endringene. Det å bygge fleksibilitet, gode teams og innovasjonskultur er essensen i Business Agility.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.