(fra venstre: Morten Vaale Noddeland, Magnús Dæhlen og Kris-Mikael Krister. Lena Hjalmarsson (innfelt). Foto: Otovo.

Otovo rekrutterer fra Bekk, Iterate og Miles

Lucas Weldeghebriel

Lucas Weldeghebriel

Journalist og gründer i Shifter

Publisert 23. januar 2018

Solcelle-selskapet henter hoder fra Bekk, Iterate og Miles.

Kris-Mikael Krister, Magnús Dæhlen og Morten Vaale Noddeland begynner i Otovo som utviklere. I tillegg forlater designer Lena Hjalmarsson konsulentselskapet Bekk Consulting for å bygge Otovo-panel på norske og svenske hjem.

–Kris-Mikael er en av Norges dyktigste frontend-utviklere. Otovo-plattformen skal etterhvert lanseres på nye språk og i nye markeder, og Kris-Mikael kommer til å være sentral i dette arbeidet, sier Simen F. Jørgensen, som er produktdirektør i Otovo.

Han kommer til selskapet etter en lang karriere som konsulent i Objectware, Miles og Webstep.

Magnús Dæhlen kommer til Otovo etter snart fire år i konsulentselskapet Iterate, som var Otovo-gründer Simen F. Jørgensens forrige selskap og der han fortsatt er eier.

— Magnús er en dyktig frontend-utvikler som har vært i oppdrag hos selskaper som Amedia, Røde Kors og Cisco. Magnús er en bidragsyter i det norske utviklermiljøet og har blant annet holdt flere foredrag på JavaZone, sier Jørgensen.

Morten Noddeland er nyutdannet Master i informatikk fra NTNU og starter sin karriere i Otovo. Ved siden av studiene har han blant annet fungert som koordinator i Orakeltjenesten med ansvar for 25 deltidsansatte. Otovo har også tidligere ansatt NTNU-alumni med lignende bakgrunn.

Totalt teller Otovos utviklerteam nå ni utviklere og én designer. Designeren er svenske Lena Hjalmarsson, som kommer fra stillingen som senior interaksjonsdesigner i Bekk. Hun har utdannelse innen grafisk design fra Middlesex University og produktdesign fra Chalmers.

–Vi har en veldig sterk posisjon på distribuert energi i Norge, men skal vi fortsette å vokse som vi gjør, må vi til flere markeder. Da må vi ha produkter som vinner i konkurranse med Europas største kraftselskaper og energi-startups med dype lommer. Det er derfor vi styrker laget nå og vil fortsette å gjøre det gjennom året, sier Jørgensen.

LES OGSÅ: Otovo henter 60 millioner kroner. Får med Obos på laget.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.