Øyvind Grøndalen er ny "Head of Proptech" i TheFactory.

Øyvind Grøndalen skal lede proptech-satsingen i TheFactory

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 26. juni 2019

TheFactory har ansatt ny «Head of Proptech» og varsler nye satsingsområder. 

Øyvind Grøndalen har tidligere har jobbet i selskaper som IBM, Questpoint/Intellisearch, SopraSteria og Acando samt jobbet selvstendig i tre år.

I TheFactory skal han først og fremst lede satsingen på eiendomsteknologi, men også jobbe med partnere på andre fokusområder.

– Et av disse er sirkulærøkonomi hvor vi kommer til å gjennomføre en serie med workshops for å få hjelpe eiendomsbransjen med overgangen, sier han og forteller om et samarbeid med Circular Norway.

– Vi planlegger også en egen akselerator innenfor dette området i 2020, fortsetter Grøndalen.

– Hvorfor gikk du for akkurat denne jobben?

– Jeg har vært innleid konsulent siden våren 2019 med ansvar for å bygge opp proptech som en egen vertikal i TheFactory. Når jeg fikk spørsmålet om å bli ansatt i TheFactory var dette en interessant mulighet for å realisere idéene jeg har hvordan utvikle dette området videre, sier han og legger til:

– Ikke minst vil min erfaring fra konsulentbransjen de siste 20 årene være nyttig for de startupene vi jobber med.

– Hva ser du frem til?

– Å få muligheten til å jobbe med dyktige og fremoverlente kollegaer. Det å være en del av et innovativt miljø er også veldig motiverende og inspirerende, sier Grøndalen.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.