Per Hove blir ny konsernsjef i EVRY. Foto: EVRY

Per Hove er ny konsernsjef i EVRY

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 19. november 2018

IT-veteranen går fra stillingen som leder for EVRY Norge, og overtar som konsernsjef etter Björn Ivroth.

Hove tilter stillingen med umiddelbar virkning, etter å ha vært leder for EVRY Norge siden juni 2018. Han har fulgt med på fremveksten av internett helt siden han selv begynte å jobbe i IT-bransjen, og mener fremtiden har enda flere interessante teknologier å by på.

— Ny teknologi og disruptive modeller endrer hverdagen til både bedrifter og privatpersoner. Jeg ser frem til å bygge et EVRY som jobber med kundene for å forstå hva som ligger bak disse store endringene, og hvordan de kan benytte seg av ny teknologi som kunstig intelligens og robotteknologi, sier Hove i en pressemelding.

20 års erfaring

Göran Lindahl, leder av EVRY styre, gir Hove gode skussmål.

— Med over 20 års erfaring innen IT – og teknologiselskaper, har Per Hove betydelig kompetanse innen digital transformasjon og endringsledelse. I Hove ser vi en kandidat som er sterkt engasjert i hvordan EVRY kan bidra til digitalisering og modernisering av nordiske bedrifter, banker og andre organisasjoner av betydning for samfunnet. EVRY vil få en administrerende direktør som har lang erfaring med å lede kunnskapsvirksomheter og et sterkt fokus på å forbedre kundetilfredshet og resultater gjennom tydelig ledelse, sier Lindahl i pressemeldingen.

Hove sin erfaring i EVRY strekker seg tilbake til 2015, da han begynte som salgsdirektør. Siden den gang har han vært konserndirektør, samt leder for Digital Platform Services, samt EVRY Norge. Før tiden i EVRY, har Hove vært leder for Oracle Norway og HCL i Norge — og i sistnevnte tilfelle bygget han den norske virksomheten til over en femårsperiode.

Ivroth fratrer sin stilling fordi han har planer om å gå av med pensjon.

— Dette er en planlagt avgang fra selskapet. Jeg er veldig takknemlig for den reisen jeg har vært en del av, og alt arbeidet hele teamet har gjort for å gjøre EVRY til en ledende leverandør av digitale løsninger. Jeg ønsker Hove og resten av selskapet alt godt for fremtiden, sier Ivroth i pressemeldingen.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter