Per Hove blir ny konsernsjef i EVRY. Foto: EVRY

Per Hove er ny konsernsjef i EVRY

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 19. november 2018

IT-veteranen går fra stillingen som leder for EVRY Norge, og overtar som konsernsjef etter Björn Ivroth.

Hove tilter stillingen med umiddelbar virkning, etter å ha vært leder for EVRY Norge siden juni 2018. Han har fulgt med på fremveksten av internett helt siden han selv begynte å jobbe i IT-bransjen, og mener fremtiden har enda flere interessante teknologier å by på.

— Ny teknologi og disruptive modeller endrer hverdagen til både bedrifter og privatpersoner. Jeg ser frem til å bygge et EVRY som jobber med kundene for å forstå hva som ligger bak disse store endringene, og hvordan de kan benytte seg av ny teknologi som kunstig intelligens og robotteknologi, sier Hove i en pressemelding.

20 års erfaring

Göran Lindahl, leder av EVRY styre, gir Hove gode skussmål.

— Med over 20 års erfaring innen IT – og teknologiselskaper, har Per Hove betydelig kompetanse innen digital transformasjon og endringsledelse. I Hove ser vi en kandidat som er sterkt engasjert i hvordan EVRY kan bidra til digitalisering og modernisering av nordiske bedrifter, banker og andre organisasjoner av betydning for samfunnet. EVRY vil få en administrerende direktør som har lang erfaring med å lede kunnskapsvirksomheter og et sterkt fokus på å forbedre kundetilfredshet og resultater gjennom tydelig ledelse, sier Lindahl i pressemeldingen.

Hove sin erfaring i EVRY strekker seg tilbake til 2015, da han begynte som salgsdirektør. Siden den gang har han vært konserndirektør, samt leder for Digital Platform Services, samt EVRY Norge. Før tiden i EVRY, har Hove vært leder for Oracle Norway og HCL i Norge — og i sistnevnte tilfelle bygget han den norske virksomheten til over en femårsperiode.

Ivroth fratrer sin stilling fordi han har planer om å gå av med pensjon.

— Dette er en planlagt avgang fra selskapet. Jeg er veldig takknemlig for den reisen jeg har vært en del av, og alt arbeidet hele teamet har gjort for å gjøre EVRY til en ledende leverandør av digitale løsninger. Jeg ønsker Hove og resten av selskapet alt godt for fremtiden, sier Ivroth i pressemeldingen.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.