CAMO Software har i mer enn 30 år levert analyseverktøy til flere internasjonale selskaper.

Raman Bhatnagar ansatt som daglig leder i CAMO Software

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 2. mai 2018

Bhatnagar har erfaring fra stillinger i både norske og internasjonale selskap. 

CAMO Software leverer analyseverktøy for prosess- og kvalitetsforbedring til internasjonale selskaper, og i en pressemelding fra selskapet fortelles det at Bhatnagar «skal stå i spissen for selskapets nye vekststrategi innen Industri 4.0».

— CAMO har levert analyseverktøy i mer enn 30 år til globale selskaper som Bosch, Boeing, NASA, Roche, Nestlé og Statoil. Med mange av verdens største selskap på kundelisten, ligger CAMO svært godt an i konkurransen om kundene. Vi har gjennomprøvd teknologi og ekspertisen som kreves for å hente ut neste nivå av kostnadseffektivitet og økt produktivitet hos norske bedrifter, sier Raman.

Før Bhatnagar ble ansatt i CAMO, var han ansvarlig for fusjonen av Intrum Justitia/Lindorff Group. Bhatnagar har tidligere vært daglig leder av analyseselskapet Cxense, og deltok i selskapets introduksjonen på Oslo Børs. Bhatnagar har i tillegg bakgrunn som gründer, fra da han startet Hjemmelegene.

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter