Nassir Achour, daglig leder i Reodor, og Magnus Bjelland. Foto: Reodor

Reodor henter tjenestedesigner fra Cancer Research UK

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 20. august 2019

Etter fem år utenlands, setter Magnus Bjelland kursen hjemover.

Magnus Bjelland har den siste tiden har hatt ansvar for å koordinere innovasjonsprosjekter i Cancer Research UK, verdens største uavhengige veldedighetsorganisasjon.

I innovasjonsselskapet Redor er han ansatt som tjenestedesigner.

– Det har vært utrolig lærerikt og spennende å jobbe i Cancer Research UK, men jeg ser nå frem til nye utfordringer sammen med en fantastisk fin gjeng i Reodor, sier Bjelland og fortsetter:

– Jeg har gjort mye ulikt og har en sammensatt bakgrunn, men fellesnevneren for det jeg har gjort er at målet alltid har vært å gjøre ting bedre og enklere for folk – det gleder jeg meg til å fortsette med.

Mastergrad i innovasjon

Magnus har blant annet en mastergrad i innovasjon, kreativitet og lederskap ved Cass Business School i London i 2017.

– I jakten på en spennende stilling i et fremoverlent miljø i Norge dukket Reodor opp på radaren, og jeg ble veldig interessert ettersom metodologien de bruker for å oppnå rask, og ikke minst suksessfull, innovasjon er banebrytende, sier han.

Nassir Achour, daglig leder i Reodor, forteller at hele teamet er utrolig fornøyde med å få Bjelland på plass.

– Å få Magnus med på teamet gir oss en faglig styrke som støtter opp om realkompetansen dagens team sitter på, og som vi har tro på at vil forløse enda mer av potensialet i selskapet.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.