Hanne Hollstedt går fra Thon til Schibsted. Foto: Schibsted/PRM

Schibsted Growth henter ny gründer-veileder fra Thon: – Usedvanlig fornøyd

Av Magnus Peter Harnes

Publisert 30. april 2019

Hanne Hollstedt skal veilede gründerne Schibsted satser på.

Kun en måned etter at Hanne Hollstedt fikk utmerkelsen «Årets markedsfører» for jobben hun har gjort i Thon Hotels, bytter hun beite.

Turen videre går til Schibsted Growth, som investerer i hurtigvoksende digitale selskaper. Der skal Hollstedt fylle rollen som sjef for markedsføring og trafikk.

– Vi er usedvanlig fornøyd med å ha rekruttert Hanne til oss, sier country manager i Schibsted Growth, Rune Røsten, i en pressemelding.

Selskapet opplyser at de opplevde stor respons på stillingen og hadde mange svært dyktige søkere å velge mellom.

Hollstedt skal ifølge en pressemelding fra Schibsted «bidra aktivt til at gründerselskapene løser sine strategiske og operasjonelle markedsføringsoppgaver på best mulig».

– Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på den mest spennende markedsjobben jeg kan tenke meg akkurat nå. Schibsted Growth går en begivenhetsrik tid i møte, og jeg ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse for å styrke markedsarbeidet og konkurransekraften til gründerselskapene, sier hun.

Øker investeringstakten

Schibsted Growth er godt kjent i det norske startup-miljøet, og har de seneste 18 månedene investert i fire selskaper: aksjefondet Harvest, Tillit Forsikring, crowdlending-plattformen FundingPartner og edtech-selskapet Poio.

Fra før består den norske porteføljen til selskapet av Kickback, Lendo, Møteplassen, Prisjakt og Lets’Deal.

– Vi er i dialog med flere spennede startup-selskaper og håper å investere i 3-5 selskaper dette året, sier investeringsansvarlig Christian Horn Hanssen i Schibsted Growth Norge.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.