Ambita

Ambita søker Utviklingssjef

Søknadsfrist: Snarest

Ambita AS er Norges ledende eiendomsteknologiselskap som leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet. Vi står bak flere sentrale løsninger som sikrer en effektiv og åpen bolighandel i Norge. Flere tusen brukere benytter Ambitas tjenester hver dag i forbindelse med boligsalg eller byggeprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Våre verdier: «Handlekraftig, Utforskende og Ansvarlig» motiverer oss til innsats og gode prestasjoner. Vi har fokus på et godt arbeidsmiljø og er Great Place To Work sertifisert. Vi er 80 ansatte med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Bergen. Ambita hadde i 2017 en omsetning på 351 mill. Ambita AS har også eierandeler i Boligmappa AS, Alva Technologies, og Supertakst.

Er du en motiverende leder som ønsker å påvirke fremtidens løsninger innen eiendomsteknologi? Ambita søker en Utviklingssjef som vil få en betydningsfull rolle med å videreutvikle menneskene og det tekniske fagmiljøet i bedriften!

Ambita jobbes det kontinuerlig med utvikling av nye produkter og forretningsområder til eiendomsbransjen, advokater, bank og finans, kommuner og privatpersoner. Det er et viktig samfunnsoppdrag å utvikle produkter som digitaliserer bransjen, og noe som påvirker mange. For å kunne fortsette å skape gode løsninger trenger vi dyktige mennesker – og til å lede disse dyktige menneskene søker Ambita nå en Utviklingssjef. Personen vil få en viktig rolle med å gi medarbeiderne de beste forutsetningene for å skape gode produkter og tjenester til sluttbrukerne.

Les mer om hva Ambita holder på med her!

Informasjon om stillingen: Som Utviklingssjef i Ambita får du en variert og innholdsrik hverdag, og du vil involveres i alt fra arkitektur- og forbedringsarbeid, til å drive frem og lede ulike prosjekter. Du jobber nært med CTO, og med heving- og utvikling av kompetansen til medarbeiderne du leder. Du får stor påvirkningskraft med stort handlingsrom, og vil være tett på alle aktiviteter som foregår. Ambita har også flere interne tech start-ups, som du får være med å utvikle videre. Hverdagen blir spennende, og du får muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig. Utviklingssjefen har personalansvar for Infoland, og inngår i ledergruppen til Teknologiavdelingen. 

For å lykkes i denne rollen tror vi du er:

  • En aktiv teambygger som fremmer samarbeid og kunnskapsdeling
  • En person som tør å utfordre det etablerte, og komme med innspill til forbedringer
  • Tydelig i kommunikasjonen, og stiller høye krav til både deg selv og andre
  • En person med sterk drivkraft, stort engasjement og høy gjennomføringsevne

Utover dette tror vi du har flere års relevant erfaring, enten fra IT- og utviklingsmiljø, prosjektarbeid, som konsulent eller fra en mellomlederstilling. Det er viktig med god forståelse for IT-faget, og du har gjerne arbeidet både dypt og bredt i teknologistacken tidligere. Det er en stor fordel om du har erfaring med Java, React, DevOps og/eller AWS-tjenester, da Ambita hele tiden ser etter nye muligheter innen hva AWS har å tilby. Som person er det viktig at du er motivert for å lede andre, og faglig sterk slik at kollegaene dine kan komme til deg for faglig input og diskutere ulike løsninger.

Ambita tilbyr:

  • Moderne lokaler i Oslo, og nye lokaler står klare høsten 2019
  • Fleksible arbeidsdager og redusert kontortid i romjulen
  • Sosialt og aktivt miljø, med samlinger i både inn- og utland
  • Stor påvirkningskraft i et godt etablert, statlig eid selskap  
  • Konkurransedyktige betingelser, og meget gode pensjonsordninger

Ta gjerne kontakt med Catalina Enes i Badenoch + Clark for en uforpliktende samtale, dersom du vil ha mer informasjon om mulighetene i Ambita – eller ønsker å vite mer om stillingen som Utviklingssjef!

Kontaktinfo

Ingvild Sandmo
Rådgiver
+47 916 26 877
Ingvild.sandmo@badenochandclark.com

Stillinger

Se alle stillinger