Ledig stilling:

Apputvikler i Vipps-appen og BankID-appen

Stillingen er ikke lenger aktiv

Historien om Vipps som elskes for hverdagsmirakler handler først og fremst om det alle opplever når de bruker Vipps sine tjenester. Det er ikke bare enkelt å bruke tjenestene, men de gjør selve livet enklere gjennom å fjerne småting som lugger i hverdagen.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Noen av tjenestene og problemene vi har løst kjenner folk her hjemme i Norge veldig godt til allerede. I fremtiden er det kanskje helt nye tjenester som skal utvikles for helt nye målgrupper. Uansett handler disse historiene om forenkling som begeistrer fordi de fjerner friksjon, stress, ubehag og kaos og erstatter disse med ro, behag, orden og frihet. Da velger folk oss hver dag, til flere og flere ting, og nye vaner skapes. Det skal være mindre knot enn alternativet, om det er nettbank, fysiske kontanter, tunge skjemaer eller foreldede systemer.

Vi er i dag i overkant av 10 apputviklere og nå trenger vi enda flere apputviklere til å videreutvikle eksisterende og nye tjenester i både Vipps-appen og BankID-appen.

For å lykkes med å nå målene våre så jobber apputviklere tett mot ulike produktteam, men vi er også opptatt av å bevare et sterkt fagmiljø for apputvikling. I Som utvikler i et av våre produkt-team vil du jobbe med å ta ut nye produkter i markedet, forbedre og vedlikeholde dem. Dette gjør du sammen med andre bra folk i et tverrfaglig team. Appene våre er skrevet i Kotlin og Swift og vi verdsetter enkel og vedlikeholdbar kode over “smart” kode. Noen ganger er det viktig at vi får ut noe raskt, men for å klare å jobbe raskt over tid så må vi også hele tiden rydde og gjøre ting ordentlig. Utviklerne våre jobber selvstendig og har stor grad av frihet til å gjøre det tekniske vedlikeholdet de mener er nødvendig.

Våre 3,7 millioner brukere logger seg inn i appen 1-1,5 millioner ganger per dag og utfører 12-13 millioner vennebetalinger hver måned, så det er mange som vil ha glede av det du jobber med.

KOMPETANSE

Litt om deg vi ser etter:

  • Du elsker å jobbe med produkter som betyr noe for folk og forenkler hverdagen til mange mennesker.
  • Du liker å lage og forbedre produkter over tid.
  • Du liker å komme med idéer, høre på andres idéer og forbedre både dine egne og andres idéer.
  • Du er ikke redd for å si i fra hvis du er uenig i eller ikke forstår avgjørelser som blir tatt.

Hva vi verdsetter:

  • Kvalitet: Vi foretrekker å gjøre ting enkelt, men å være oppmerksom på å gjøre “det lille ekstra”
  • Levere verdi: Vi vil levere app-oppdateringer ofte slik at vi kan vurdere effekten av endringene vi gjør og justere kurs når det trengs
  • Samarbeid: Vi jobber best som et team. Vi lykkes (og feiler) sammen.
  • Eksperimentering: Vi tror på hypotese-drevet eksperimentering, hyppige endringer og validert læring samtidig som vi tror at vi kan bli enda bedre på dette.

OM SELSKAPET

Vipps er her for å forenkle hverdagen til folk flest.

Vi gjør det befriende enkelt å betale eller å identifisere seg. Det er trygt og gjort på et blunk, akkurat slik det skal være.

I dag er Vipps det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Gjennom sammenslåingen med BankID og BankAxept leverer vi også en rekke andre betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Og mer skal det bli, i inn- og utland!

For å komme hit har vi i Vipps alltid tatt i bruk ny teknologi og samarbeidet med andre. Det er mange systemer og ulike interesser som skal spille på lag for at folk skal kunne vippse penger seg imellom, betale i butikken eller logge seg inn for å sjekke selvangivelsen på en trygg og rask måte.

Vi er et norsk selskap som drar nytte av å være en del av et samfunn som raskt tar i bruk ny teknologi. Det er derfor vi kan tilby forenkling i verdensklasse.

Klikk her for å se de andre utlyste stillingene.