Ledig stilling:

Avdelingsdirektør digitalisering og drift Norsk filminstitutt

Stillingen er ikke lenger aktiv.

NFI er inne i en viktig omstillingsfase og har høye ambisjoner og mål. For å nå disse, søker NFI nå en strategisk leder som skal lede arbeidet innen digitalisering, økonomi , IKT, HR, anskaffelser, dokumentasjon og drift. Du vil lede to seksjonsledere og det er om lag 20 medarbeidere i denne avdelingen. Stillingen inngår i NFIs toppledergruppe som sammen har det strategiske ansvaret for utviklingen av NFI. Vi søker derfor en person med et godt strategisk blikk og stor gjennomføringskraft.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. mai

Søk på stilling

Overordnet ansvar og oppgaver i stillingen omfatter:

  • Utvikling av organisasjonen og ledere i tråd med NFIs mål og strategi
  • Utvikling og implementering av gode og effektive prosesser
  • Digitalisering og automatisering av støtteprosesser, herunder utføre kontinuerlig vurdering av prosessene for å identifisere gevinster av automatisering/effektivisering
  • Overordnet faglig og strategisk ledelse og utvikling av avdelingens seksjoner
  • Overordnet ansvar for økonomistyring og oppfølging av arbeidsdelingen mellom Direktoratet for økonomiforvaltning og NFI
  • NFIs budsjett, regnskap og økonomirapportering for både egen drift og Filmfondet
  • Styrking av HR som et strategisk verktøy for kompetanse- og organisasjonsutvikling
  • Eierskap for NFIs anskaffelsesprosesser, administrative systemer og avtaler
  • Utforske samarbeid med andre som arbeider med å modernisere offentlig virksomhet, og søke finansiering av innovasjonsprosjekter på feltet

NFI skal være en kompetent, kreativ og smidig organisasjon og vi ønsker å styrke fleksible arbeidsmåter og tverrgående teamarbeid, både internt og eksternt. Vi ser etter deg som har solid erfaring med økonomistyring, budsjett- og planarbeid, aller helst fra statlig sektor. Du har god kunnskap om IKT og digitaliseringsarbeid og innsikt i strategisk HR. Utdanning innen økonomisk-administrativ utdanning på masternivå er relevant.

Du har hatt en lederrolle i endringsprosjekter og er vant med kontinuerlig forbedringsarbeid. Du jobber strukturert og planmessig, og ser sammenhengen mellom strategi og operative grep. Vi ser etter deg med god ledererfaring og som evner å skape god motivasjon og samhandling.

NFI tilbyr:

  • Store muligheter til å påvirke NFIs utvikling
  • God pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Lønn etter avtale

Personlig egnethet vektlegges ved tilsetting.

Norsk filminstitutt har en ambisjon om å være en fremoverlent virksomhet når det gjelder inkludering og mangfold og vi ønsker å representere et tverrsnitt av befolkning. Vi oppfordrer kvalifiserte søkere, uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn til å søke leder- og nøkkelposisjoner hos oss.

NFI er underlagt Offentleglova og opplysninger om søkere kan derfor bli offentliggjort. Hvis du ønsker å søke om unntak fra offentlighet, bes du opplyse om det i søknaden med din begrunnelse.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Visindi ved Atle Ronglan, Partner/Leder Visindi Oslo, +47 966 27 089, atle.ronglan@visindi.no eller Mona Wille på tlf. 402 15 106.

Søknader med CV mottas snarest og senest 20. mai 2021.