Frist: Snarest

Bertel O. Steen leter etter Service designer for disruptive tjenester

Har du lyst til å hjelpe Bertel O. Steen med å sette forretningsutvikling i en kreativ og skapende kontekst og være den som tar ansvar gjennom hele designprosessen fra hypotese til ferdigutviklede tjenester?

Bertel O. Steen bygger et nytt kreativt fagmiljø som skal være med på å levere fremtidens tjenester. De har et godt utgangspunkt å starte med, men må hele tiden identifisere og utforske nye hypoteser. Du vil få fordelen med å jobbe litt som en start-up – men i trygge rammer i et stort konsern. Svært lite er satt og du må trives med å komme til et udekket bord, og bidra til å bygge et team med sterkt samhold og høy leveringskapasitet. Ekstrem takhøyde og en kreativ kultur som blir lagt merke til i organisasjonen, er målet. De har allerede testet og jobbet litt som en startup-up med en tjeneste – har du lyst til å være med på å skape den neste disruptive tjenesten?

Hvem vi tror vi ser etter?

Du har sannsynligvis erfaring med forretningsutvikling, kreative prosesser og workshops med forankring i rammeverk som Design Sprints, Lean Startup, Design Thinking. Videre har du erfaring med UX/UI, og du kan selv sketche prototyper og mockups. Du må trives i en rolle hvor beslutninger tas på bakgrunn av innsikt og det er du som står sentralt i arbeidet med å innhente informasjon, være brukerorientert og tenke kundesentriske løsninger. For å lykkes må du ha et kreativt og digitalt hode med et kommersielt mindset, som kan ta eierskap til våre fremtidige tjenester. Vi tror videre at du er storforbruker av gråpapir og post-it lapper og kan bekle war roomet til det ugjenkjennelige. Hvis du i tillegg er god til å presentere og selge inn idéer har vi veldig lyst til å ta en kopp kaffe med deg og snakke om service design!

  • 3-5 års erfaring med å lede utviklingen av nye digitale tjenester og produkter
  • Sterk på story telling og gode visualiseringsegenskaper
  • Erfaring med brukersentrerte designprosesser hvor du leder disse fra start til slutt
  • Full kontroll på relevante rammeverk og metodikk

I en bransje hvor hele forretningsmodellen revurderes ser Bertel O. Steen etter en som kan komme med friske øyne og ta ansvar for tjenestedesignprosessen fra innsikt til produkt.

De skal skape nye produkter innen mobilitet og connected cars med noen av verdens største bilmerker som sparringspartnere, og skal dra dette ned i en lokal kontekst, som vi alle møter hver morgen på vei til jobb. Du vil få en sentral rolle med en bred kontaktflate både ut mot forhandlere, partnere og våre leverandører som for eksempel DS, Citroën, Peugeot, Kia og Mercedes-Benz.

 Lyst til å høre mer?

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Jacob Bruun på tlf: 921 33 989 eller e-post: jacob.bruun@dfind.no for en uforpliktende prat.

 

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg