CoopX

CoopX søker UX/UI designer til nyetablert innovasjonslab

Søknadsfrist: 22. februar

Du drømmer ikke bare om å utvikle den nye SpaceX…men du trigges også av å løse hverdagsproblemer

Coop ønsker å skape morgendagens beste handleopplevelse. Vi tror det dreier seg om å gi kunder og medlemmer mindre friksjon og en enklere hverdag – slik at de kan leve livene sine og fokusere på det som betyr mest for dem. For å få til dette må vi forstå bedre hvordan retail endrer seg fremover. Ny teknologi, plattformer og markedstrender påvirker alle bransjer – og vi trenger deg som er nysgjerrig på å utforske hva morgendagens produkter og tjenester skal være innen dagligvare og bygg.

I Coops nye avdeling CoopX skal vi designe og videreutvikle de produktene vi allerede har i markedet, og ikke minst etablere en innovasjonslab for nye produkter og tjenester. Sammen skal vi forenkle våre kunders hverdag – på en eller annen måte.

Er du en UX/UI-designer og vil bli med på laget?

Coop Norge sin app er en del av hjertet av vår digitale produktutvikling, og en meget viktig brikke i hvordan vi kommuniserer og skaper merverdi til våre kunder og medlemmer. Vår app har over flere år levert en imponerende vekst i aktive brukere og er i dag i jevnlig bruk av over en halv million nordmenn. Nå trenger vi en faglig dyktig person som kan være en lagspiller og ta ansvaret for hvordan design og brukeropplevelsen i appen skal være fremover.

Som del av teamet vil du:

  • Være ansvarlig for brukeropplevelsen og brukergrensesnittet i Coop appen
  • Innhente og forstå brukerbehov og problemer, og raskt konseptualisere og visualisere dette for utviklere
  • Ta ansvar for raske iterasjoner i utviklingen av gode brukeropplevelser, men også kunne tenke langsiktig og se for deg hvordan produktet eller tjenesten bør utvikle seg over tid

Du:

  • Du kan vise til god erfaring i å utvikle design- og brukeropplevelser for app
  • Tegner raskt ut nye ideer og konsepter
  • Vet at noen ganger er godt nok mer enn godt nok for å kunne komme videre
  • Er entusiastisk og kreativ i dine løsninger, tenker nytt og dermed utfordrer hva som er mulig
  • Søker løsninger som kan gå utover Coops nåværende verdiforslag, og ser hele verdikjeden og hvordan eventuelle eksterne partnere kan være med på løsningen

Sammen:

Har vi frihet til å velge teknologi, språk, verktøy, metoder og kultur for å bygge fremtidens handleopplevelse.

Vil du vite mer om CoopX eller stillingen, ta kontakt med Evy Nilsen i Nye og Kloke Hoder tlf 922 45 926 eller Ella Ravnager tlf 414 05 804.

 

 

Stillinger

Se alle stillinger