Posten Norge ser etter en Digital Solutions Specialist – Avdeling for Digital forretningsutvikling

Søknadsfrist: 16. September

Digital forretningsutvikling i divisjon E-handel og logistikk ser nå etter en Digital Solutions Specialist. Som en del av dette miljøet er du en nøkkelperson i innovasjons- og utviklingsarbeidet innenfor vårt netthandel- og logistikksegment, som utvikler tjenester mot både bedriftskunder og konsumenter.

Avdelingen jobber med å benytte seg av teknologi og digitalisering for å forbedre og forenkle våre eksisterende tjenester, samt utforske og utarbeide nye konsepter og forretningsmuligheter. Vi driver til enhver tid flere både større og mindre initiativer, som er avhengig av deg som ser på tvers av de ulike løsningene og kan se helheten rundt brukeropplevelsen vi vil tilby kundene.

Du vil jobbe med å identifisere markedsendringer og nye kundekrav og -behov som kan møtes ved å skape nye digitale løsninger eller digitalisere prosesser. Du vil også kunne bruke din kreative side til å tenke utenfor boksen og identifisere hvilke nye muligheter vi kan utforske innenfor dette fagfeltet. Hvordan kan teknologi bidra til å øke salg, kundelojalitet og innovasjonstakten for våre tjenester? Hvordan kan vi skape en bedre kundeopplevelse av våre tjenester gjennom digitalisering og en innovativ tilnærming? Hvilke sammenhenger ser vi mellom de digitale initiativene vi driver, og hvordan kan vi benytte oss av erfaringer og løsninger på tvers?

Din rolle vil være den essensielle brikken som jobber på tvers av tjeneste- og forretningsutvikling, med det digitale som din spisskompetanse. Divisjonen og avdelingen er nordisk, med medarbeidere basert i Oslo og Stockholm. Du vil få en meget sentral rolle i avdelingen, og vil jobbe tett med forretningsutviklere i begge land.

 

Eksempler på arbeidsoppgaver/ansvarsområder:

 • Utforme brukervennlige digitale kundeløsninger for tjenester innenfor netthandel og logistikk i samarbeid med relevante miljøer.
 • Koordinere prosjekter og løsninger mot andre fagmiljøer. Jobbe i grensesnittet mellom marked, forretning, strategi, UX og IT for å sikre samspill mellom disse.
 • Være divisjonens primærkontakt når det gjelder digital utvikling. Analysere, prioritere og kravstille nye digitale tjenestekonsepter.
 • Bestille/melde inn utviklingsoppgaver og initiativer til respektive webteam, jobbe tett med product owner/UX/scrum master for å utforme løsninger.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som kan sette deg inn i tekniske problemstillinger og skape gode kundeløsninger som bidrar til kommersiell utvikling. Du drives av endring og nytekning, og er interessert i grensesnittet og avhengigheter mellom digitale løsninger og fysiske prosesser. Samtidig er du aller mest opptatt av bruker- og kundeopplevelse – du brenner for å skape løsninger som forenkler hverdagen og engasjerer brukeren. Du ønsker å utfordre dine kreative sider, få erfaring med konseptutvikling, og lære ny metodikk som brukes i smidige prosjekter. Du er initiativrik og en god relasjonsbygger – du vil være i sentrum på tvers av initiativer ulike parter i organisasjonen.

 

Formell kompetanse:

 • Høyere utdanning innen relevant fagfelt (business, strategi, marketing, IT/teknologifag, tjenestedesign, el.l.)
 • 2-4 års arbeidserfaring innenfor relevant fagfelt
 • Grunnleggende forståelse for webutvikling/programmering
 • Fortrinnsvis erfaring fra netthandel/logistikkbransjen

 

Hva tilbyr vi?

 • En avdeling med høyt tempo og fokus på digital innovasjon og utvikling av nye tjenester
 • Et kreativt og ungt miljø som er forretningsorientert og tett på kjernevirksomheten vår
 • Høy grad av frihet og eget ansvar
 • Tilgang til kurs og kompetanseheving basert på dine behov og ønsker
 • Freshe og nye lokaler i 16. etasje i Posthuset, sentralt i Oslo

 

Stillingen er basert i Oslo. Du vil rapportere til Head of Digital Business Development i divisjon E-handel og logistikk.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte Head of Digital Business Development Annette Thommessen på tlf 414 78 656.

Vennligst søk stillingen elektronisk via linken innen søknadsfristen 16.09.2018.

 

Stillinger

Se alle stillinger