DigitalNorway

DigitalNorway søker Kommunikasjonssjef

Søknadsfrist: Snarest

Vi søker kommunikasjonssjef til en nyopprettet stilling. I denne rollen vil du få stor påvirkningsmulighet i en dynamisk virksomhet med en viktig samfunnsrolle.

Som kommunikasjonssjef skal du løfte synligheten til DigitalNorway ved å utvikle og operasjonalisere en kommunikasjons- og innholdsstrategi for selskapet. Du vil også ha et betydelig ansvar for å skape og gjennomføre tiltak som bygger synlighet og som markedsfører produktene våre. I tillegg vil du jobbe sammen med relevante miljøer hos våre eiere for å utforme felles budskap. Din jobb blir å sørge for at informasjon om våre resultater, prosjekter og produkter når beslutningstakere, samarbeidspartnere og kunder i relevante kanaler.

Rett kandidat har strategisk og operativ erfaring med eksternt kommunikasjonsarbeid og markedsføring, gjerne fra innovative og digitale kompetansemiljøer. Du er opptatt av ny teknologi og er nysgjerrig på hvordan digitalisering påvirker norske bedrifter i det daglige. Du tar initiativ, er samarbeidsorientert og gjennomføringssterk. Det er viktig for oss at du deler våre verdier: Raus, nysgjerrig og modig.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi Oslo AS ved Heidi Wiggen, tel. 916 56 103 eller Mona Wille, tel. 402 15 106. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad og CV sendes snarest.

Stillinger

Se alle stillinger