Dreams søker Copywriter

Søknadsfrist: 23. September

Nu kör vi! Og vi vil ha deg med på laget.

Vi vil ha deg som vet at første tanke ofte er beste tanke, men at førsteutkastet fortsatt kan være dårlig, at den eneste måten å forsvare språket på er å angripe det, at alle drømmer er ønske-oppfyllelser, at har du ikke kommet på en god idé så har du ikke gått langt nok, at fremskritt kommer innenfra og gjerne blomstrer med samarbeid, at er du ryddig i livet kan du være voldsom og original i arbeidet, at du har ingenting å frykte her i verden, det er bare et spørsmål om å forstå, at det gjelder å være modig og ikke være redd for å eksperimentere eller å gjøre feil, for du kan ikke gjøre alt perfekt, men du kan i hvert fall gjøre det bedre.

Vi vil ha deg som tør å drømme stort. Vi vil ha deg som, i mangel på bedre ord, anses som en eminent ordsmed, og som elsker å trykke på publiserings-knappen. Vi vil ha deg som kan få sparing til å vekke følelser, og gjøre privatøkonomi gøy, sosialt, spennende og personlig. Vi vil ha deg som har lyst til å forme den norske kommunikasjonen for en av Skandinavias raskest voksende fintech startups – en startup som er i full gang med å revolusjonere måten vi mennesker sparer penger på.

Vi vil ha deg som har lyst til å være med på en stor reise, og som kunne ha skrevet denne teksten mye bedre og med langt færre ord.

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av snart 50 ildsjeler og 13 nasjonaliteter, som er i full gang med å revolusjonere måten mennesker sparer penger på. Dreams er en app som gjør det morsomt å spare og hjelper mennesker å realisere drømmene sine. Med over 200 000 nedlastinger er vi en av Skandinavias raskest voksende startups innen fintech.

Hvem er du?

Du er en språklig sterk og kreativ person med en track record innen markedsføring, og gjerne noen av følgende egenskaper:
– Evne til å forklare verden hva Dreams er, og hva Dreams står for
– Solid kjennskap til digitale verktøy
– Fingerspitzgefühl for sosiale medier og hvordan de brukes
– Et skarpt øye for sosiale trender
– En forkjærlighet for språklig nerding
– Detaljfiksert og fortsatt i full kontroll over helheten
– Evne til å skape «finger-stopping»-kommunikasjon og trigge ulike segmenter
– Vant til å jobbe selvstendig, med mye ansvar
– Komfortabel med videomøter
– Glad i å reise til Stockholm
– Elsker å publisere i høyt tempo

Hva kommer du til å gjøre?

Jo, du kommer til å skrive en hel del, men det er langt ifra alt. Du kommer også til å:
– ta eierskap til og sette tonen for all kommunikasjonen i Norge.
– skape engasjerende innhold og poster i alle våre kanaler
– lage briefer og konsepter for influencere, ambassadør-samarbeid og andre kanaler
– oversette og lokalisere innhold og kampanjer fra Stockholm
– levere opp mot KPI-er og markedsmål
– være en del av vårt in-house creative agency

Som en del av Dreams-teamet vil du ha stor frihet, en lukrativ opsjonsavtale og vekstmuligheter i et internasjonalt miljø.

 

 

Stillinger

Se alle stillinger