Ledig stilling:

DSS - Produkt/ tjenesteansvarlig for Budmod

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Ansvarlig for Budmod-tjenesten - vil du støtte departementene i utarbeidelsen av statsbudsjettet?

Om stillingen

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) ser etter en tjenesteansvarlig som er strukturert, løsningsorientert og opptatt av å omsette brukernes behov til gode IT-løsninger. Som tjenesteansvarlig hos oss får du jobbe med å lede utviklingen og forvaltningen av departementenes IT-løsning for arbeid med statsbudsjettet (BudMod).

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 18. april

Søk på stilling

Stillingen er plassert i IFT-kontoret i Digital tjenester (DT). Hos oss får du jobbe sammen med høyt kompetente kollegaer som sammen sørger for effektive, digitale tjenester i statsforvaltningen. Kontoret har i tillegg til Budmod ansvar for digitale samhandlingsrom basert på SP/MS365 samt sak- og arkivtjenesten. Vi samarbeider tett om UX og søk med våre naboer i WEB-kontoret som har ansvar for blant annet regjeringen.no samt vår prisbelønte intranettløsning.

Du får jobbe med

  • Tjenesteansvar for et virksomhetskritisk tjenesteområde
  • Være rådgiver knyttet til strategiske retningsvalg for Budmod-tjenesten
  • Applikasjonsforvaltning av Budmod 2.0
  • Koordinering av videreutvikling for tjenesten
  • Systematisk oppfølging av brukerne
  • Oppfølging av kontrakter og avtaler med eksterne leverandører
  • Bistand i prosjekter som er relevante for tjenesteområdet

Kvalifikasjonskrav:

  • Relevant høyere utdannelse innenfor IT, teknologi eller tilsvarende. Annen utdanning kan også være relevant. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
  • Erfaring fra behovskartlegging, brukerinvolvering og utarbeidelse av kravspesifikasjoner
  • Relevant erfaring med forvaltning av IT løsninger
  • God utrednings- og formidlingsevne
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter på norsk
  • God teknologiforståelse

I tillegg er det ønskelig at du har

  • Erfaring med agile metoder
  • Erfaring med moderne produktutvikling
  • Erfaring med systematisk arbeid med brukerbehov
  • Kjennskap til metodisk arbeid med brukeropplevelse UX
  • Erfaring som operativ leder innen prosjekt-, prosess- eller teamledelse.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som kjenner deg igjen i vårt kundeløfte "Sammen for felleskapet" og som vil være en god ambassadør for våre verdier; hjelpsom, engasjert og profesjonell.

  • Du evner å sette deg inn i nye og kompliserte fagområder på egen hånd
  • Du er selvgående og initiativrik
  • Du er kreativ og løsningsorientert
  • Du er positiv til å bidra utenfor eget tjenesteområde ved behov
  • Du holder deg oppdatert på den teknologiske utviklingen innenfor området
  • Du har meget gode samarbeidsevner og liker å jobbe med ulike typer mennesker

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, seksuell legning, nasjonal eller etnisk bakgrunn, hull i CV eller funksjonsevne. Vi er en IA-bedrift, og i dette ligger det blant annet at vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen dersom det er behov for det. Alle kvalifiserte søkere vil bli vurdert.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav.

Les om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Vi tilbyr

Vi ønsker deg velkommen inn i et arbeidsfellesskap med dyktige kolleger som er stolte av jobben sin. I DSS er det et godt arbeidsmiljø, du får gode kollegaer og utviklingsmuligheter. Som statlig etat er DSS underlagt lov- og avtaleverk som sikrer de ansatte ryddige arbeids-og tjenesteforhold. Vi kan tilby et bredt tilbud av sosiale, kulturelle og sportslige aktiviteter. Pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse.

Les mer om å jobbe hos DSS her

Lønn: Stillingen lønnes som rådgiver (1434) i lønnspenn kr. 566 700 - 658 300 (tilsvarende ltr 63-71) eller som seniorrådgiver (1364) i lønnspenn 608 200 - 817 000 (tilsvarende ltr 67-80) avhengig av kvalifikasjoner og erfaring. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2% innskudd til Statens pensjonskasse.

Slik søker du

Søknad sendes elektronisk via linken "Søk stillingen" øverst på denne siden. Fyll ut CV og legg ved vitnemål og eventuelle attester.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.

DSS samarbeider med Meditor for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Kontaktperson: For nærmere opplysninger om stillingen kontakt: kontorsjef Per-Anders Østern, tlf: 997 00 689, e-post: per-anders.ostern@dss.dep.no

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) er hovedleverandør av sikkerhetstjenester, digitale tjenester og fasilitetstjenester for regjeringen og departementene. Våre verdier er; hjelpsom, engasjert og profesjonell. DSS er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet, har ca. 700 ansatte og er lokalisert sentralt i Oslo.

Avdeling for digitale tjenester (DT) leverer og drifter felles IKT-plattform og har ansvar for brukerservice, digitale kommunikasjonskanaler som regjeringen.no og intranettløsning, arkiv- og saksbehandlingssystem, standardiserte digitale samhandlingsrom, kurs og opplæring, arrangements- og medieproduksjon og designprogram for departementene.