Er du en analytiker / veksthacker som ser etter en karrieredefinerende mulighet?

I en rolle som har fokus på vekst og data, vil du være en nøkkelperson som jobber i grensesnittet mellom produkt, utvikling og markedsføring. Du vil ha ansvar for datainnsamling, bygge modeller, gjøre analyser og være med på å foreslå og gjennomføre både små og store endringer i Spleis. 

Området kan sammenlignes med business intelligence, men er enda mer orientert mot brukeradferd og digital produktutvikling. For deg som ønsker å være med på å bygge en sentral disiplin i en raskt voksende startup, er dette en karrieredefinerende mulighet hvor du kan vokse personlig med rollen og selskapet.

Spleis jobber med å fikse…⭐

Hvordan folk samler inn penger til å realisere drømmer og prosjekter i dag. Teamet er ambisiøst, hardtarbeidende og ydmykt – vi lærer, løser oppgaver og feirer de små og store seierene sammen. Spleis er den største plattformen i Norge for folkefinansiering, og i løpet av litt over et år har folk samlet inn over 60 millioner kroner gjennom 200 000 innbetalinger til 4 000 vellykkede spleiser. Nå er vi på jakt etter deg som ønsker å være med på å radikalt endre hvordan penger samles inn i Norge i dag!

Hva skal du gjøre til daglig? 👨‍💻

 • Ha hovedansvaret for data- og analyseområdet; hva og hvordan samler vi av data, datakvalitet, bygge modeller, gjøre analyser og jobbe sammen med teamet for å finne tiltak. Datainnsamlingen vår er relativt enkel og oversiktlig, og alt vi gjør er i skyen.
 • Når du går på jobb hver dag vil fokuset ditt være hvordan Spleis kan oppnå vekst basert på kvantiativ innsikt. Eksempelvis gjennom å gjøre analyser for å identifisere svake punkter i tjenesten, vekstmuligheter, ikke-utnyttet potensiale, osv.
 • Være en viktig del av produktutviklingen for å foreslå og teste nye endringer som fører til vekst. Denne nye rollen vil være sentral i å gjennomføre og lære av eksperimenter og datadrevet utvikling; foreslå, definere, designe og gjennomføre eksperimenter som krever minst mulig innsats for å lære mest mulig. Eksperimentene kan være alt fra utvikling som treffer på hele brukermassen gjennom måling før og etter lansering, A/B-tester, eller eksperimenter på mindre brukergrupper.
 • Samarbeide tett med markedsføringsteamet på veksttiltak for å tiltrekke og aktivere nye brukere – både med plassering og testing av annonser hos bl.a. Facebook, Snapchat, Instagram, Google mv.

Hva gjør deg til en sterk kandidat? 💪

 • Det viktigste er at du kan faget ditt, gjennom relevant utdanning innen teknologi, økonomi, matematikk, IT eller andre analysefag – eller relevant erfaring.
 • Sterke analytiske evner. Du koser deg glugg med regneark; du elsker å knuse tall og finne sammenhenger, trender og mønstre.
 • Teft for digitale produkter og god forretningsforståelse. Du har gjerne erfaring med å analysere brukeradferd for å forstå kundene og se potensielle muligheter. Erfaring fra digital produktutvikling er et pluss.
 • God forståelse for teknologi og utvikling. Du er komfortabel med å skrive dine egne spørringer, og behersker ulike verktøy for å håndtere og analysere store datamengder. Eksempelvis erfaring med SQL, webanalyse, Business Intelligence-verktøy, produktanalyseverktøy eller lignende.
 • Arbeider selvstendig, men fungerer også godt i kryssfunksjonelle team. Du lever fint med et høyt arbeidstempo og stor variasjon i arbeidsoppgaver, og går gjerne løs på ting du ikke kan.
 • Både erfarne og nyutdannede oppfordres til å søke. Vi gjør en helhetsvurdering av kandidatene for å finne den som er riktigst for Spleis. Med andre ord kan den vi ansetter være et talent som kommer rett fra endt utdanning, eller en med lang erfaring. Eller noe midt i mellom!

Fordeler med å jobbe i Spleis: ❤

 • Konkurransedyktige betingelser i en hurtigvoksende fintech startup
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver – og medbestemmelse i Spleis’ vei videre
 • Flat struktur med frihet under ansvar – vi både bestemmer hva vi skal gjøre, og hvordan, sammen
 • Du får velge arbeidsutstyret du trenger
 • Nyoppussede lokaler sentralt i Oslo
 • Bruk av treningsrom hos SpareBank 1 (ti minutter unna kontoret)
 • Gode pensjons- og forsikringsvilkår

 

Lurer du på noe, eller bare nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Spleis? Ta kontakt!

Haakon Jensen, leder produktutvikling, 951 03 981

 

Stillinger

Se alle stillinger

Vi benytter cookies på shifter.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.