Frist: Snarest

Er du en forretningsutvikler med gründerånd og interesse for life science?

Dette er en unik mulighet for deg som vil være med å bringe det fremste av norsk forskning og innovasjon innen livsvitenskap ut på markedet. Din viktigste oppgave blir å etablere selskaper på bakgrunn av ny teknologi innen livsvitenskap, forsket frem hos UiO, OUS og andre helseforetak.

Sammen med kolleger, er du med å beslutte hvilke prosjekter som skal tas inn i Inven2s portefølje basert på forskningens kommersielle potensial. Dine kolleger vil så arbeide videre for å bringe innovasjonen nærmere en kommersialisering. Din primære rolle vil være å komme inn i senere i prosessen for å vurdere alternative forretningsstrategier for kommersialisering, i form av selskapsetablering eller utlisensiering av teknologien til eksisterende bedrifter. Det er en fordel om du har kjennskap til ulike investormiljøer og erfaring med å samarbeide med private aktører som investerer i selskaper i oppstarts- og tidlig vekstfase.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning på masternivå eller høyere, innen livsvitenskap, økonomi, eller teknologi.
  • Erfaring med utvikling av forretningsplaner, etablering av oppstartsselskaper og innhenting av kapital.
  • Erfaring med lisensforhandlinger, eller annen kommersielt relevant arbeidserfaring fra næringsliv, som utvikler av forretningsmuligheter og investor-relasjoner.
  • Vi ser etter deg som har en utadvendt, energisk personlighet og god forretningsforståelse. Du er kreativ og løsningsorientert når det gjelder kommersialisering av innovasjoner.
  • Gode kommunikasjonsegenskaper og relasjonsbyggende egenskaper er en forutsetning for å lykkes.

I Inven2 får du en samfunnsnyttig og ansvarsfull rolle der du vil arbeide i et team med andre forretningsutviklere, teknologieksperter, prosjektledere, advokater og eksperter i patentering. Arbeidsmiljøet er stimulerende og energisk med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Opplæring vil gis for at du raskt skal bli selvstendig i rollen. Gode pensjons- og forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser for øvrig.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000 eller Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Inven2.

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg