Frist: Snarest

Forretningsutvikler med lidenskap for digital innovasjon?

Brenner du for digitale innovasjoner og vil bidra til å gjøre en forskjell i menneskers liv? Som forretningsutvikler i vårt teknologi-team, vil du få en sentral rolle i å posisjonere digitalisering som nytt satsningsområde i Inven2. Våre fokusområder er e-helse, Internet of Things (IoT), Cyber Security og Artificial Intelligence (AI). Målet vårt er å bidra til bedre tjenester, økt verdiskapning og nye arbeidsplasser gjennom kommersialisering av innovative idéer fra forskere hos UiO og OUS.

Dette er en utadrettet rolle, der du får ansvar for å identifisere og stimulere forskningsmiljøer med kommersielt potensiale innen digitalisering. Sammen med kolleger vil du vurdere forretningspotensialet, og velge ut nye idéer og teknologier som skal inngå i Inven2s portefølje. Din viktigste oppgave blir å utvikle og vurdere alternative forretningsstrategier for å bringe teknologien til markedet. Du vil lede forhandlinger med etablerte virksomheter i forbindelse med utlisensiering av teknologi, og du vil sitte i førersetet når nye selskaper skal etableres. Ved selskapsetablering er finansiering en sentral faktor, og det en fordel om du har kjennskap til ulike investormiljøer og erfaring med å samarbeide med private aktører som investerer i selskaper i oppstarts- og tidlig vekstfase.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere, relevant utdanning, gjerne innen teknologi eller økonomi
  • God forretningsforståelse og erfaring med utvikling av forretningsplaner
  • Erfaring med forhandlinger for å utvikle forretningsmuligheter og innhente kapital
  • Kjennskap til lean startup og disruptive forretningsmodeller er en fordel
  • Prosjektledelse
  • Nettverk innen digital virksomhet og/eller entreprenørskap er en styrke
  • Beherske norsk og engelsk flytende, skriftlig og muntlig.
  • Vi ser etter deg som raskt kan sette deg inn i tekniske problemstillinger og se muligheter for kommersiell utvikling.
  • Du er selvstendig, målrettet og har en aktiv og løsningsorientert tilnærming til oppgavene. Samtidig ser du verdien av samarbeid og evner å bygge et godt team rundt deg, på tvers av organisasjonen.
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og relasjonsbyggende egenskaper er en forutsetning for å lykkes.

I Inven2 får du en samfunnsnyttig og ansvarsfull rolle der du bidrar til at forskningsbaserte digitale teknologier skaper verdi for forskningsinstitusjoner, industri og samfunn. Du vil arbeide i team med andre forretningsutviklere, teknologieksperter, prosjektledere, advokater og eksperter innen patentering. Arbeidsmiljøet er stimulerende og energisk med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vårt Innovation Technology Team på seks personer ser frem til å få deg med på laget. Hos oss får du nødvendig opplæring, så du raskt blir selvstendig i rollen. Gode pensjons- og forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser for øvrig.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000 eller Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Inven2.

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg