ICE søker Digital Product Hero

Søknadsfrist: Snarest

Vi er på jakt etter en ekte helt. En helt som elsker å gi mennesker en enklere hverdag gjennom nye, unike digitale løsninger. En helt som vil lage morgendagens løsninger, ved hjelp av morgendagens metoder. Både de store, helhetlige og de små, konkrete.

Avdeling for digitale tjenester sørger for at ice oppleves som en unik og annerledes mobiloperatør. Du vil lede prosjekter som gir kundene helt nye måter å bruke mobilen på. Dette betyr at du vil jobbe med å finne kundens ønsker og behov for de digitale løsninger, samt kommunisere dette med ice’ utviklere. Du er bindeleddet som skaper «the latest and greatest» gjennom teknologi og mennesker. 

For å lykkes, tror vi at andre beskriver deg som:

  • Engasjert
  • Diplomatisk
  • Oppfinnsom 
  • Flink til å gjøre visjoner til handling

Du har god digital kompetanse, med erfaring fra prosjektledelse ved utvikling av nye applikasjoner. Du er flink til å analysere kundens behov og trives som bindeledd mellom teknisk og kommersiell avdeling. Du har fullført høyere utdanning, enten innen teknisk eller kommersiell retning. 

Vi tilbyr en spennende og variert stilling i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling. Vi jobber målrettet for å bli Norges beste arbeidsplass. Vi har unike, spesialbygde kontorer som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode. Dette gir svært stor fleksibilitet og gir deg muligheten til å jobbe på den måten som gir deg best mulighet til å skape best de beste tjenestene. Våre kontorer er i Nydalen, rett ved Handelshøyskolen BI.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Øyvind Bakken, 9755 9011 eller Thomas Holme, tlf. 9755 9027. Søk på stillingen snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Om selskapet

Gjennom ti år har ice levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. Siden 2015 har vi også etablert oss som en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger vi også Norges tredje mobilnett. Et topp moderne 4G- nett som skal gi kundene de beste opplevelsene, og bidra til sunn konkurranse.

Great Place to Work: I 2018 og 2019 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at Ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.