Kjedelig uten oss AS

Kjedelig Uten Oss søker utviklere

Søknadsfrist: Snarest

KJÆRE UTVIKLER, VELKOMMEN HJEM. HVOR INNOVASJON OG TEKNOLOGI MØTES!

Vi har nå behov for flere dyktige utviklere – enten det er fullack, frontend eller backend.

Om selskapet

Kjedelig Uten Oss AS ble startet i 2018 med forkjærlighet for å gjøre det kjente litt annerledes. Vi kombinerer det beste av to områder, et kjent og et ukjent for oss – utvikling og innovasjon! Vi har tro på at dette kan kombineres og at det til og med utfyller hverandre.

I Kjedelig Uten Oss er vi en gjeng glade, utålmodige, lidenskapelige og nokså ulike ansatte. Ulikhetene er en av våre fremste styrker og gjør at vi kan levere tjenester innenfor rådgiving, teknologi, personvern, forretningsprosesser og programvareutvikling. Men viktigst av alt, vi er ikke som alle andre! Vi har et sterk fokus på innovasjon og er medgründer for egne ansatte! Hos oss kan alle komme med idéer og vi bidrar til å dyrke de. Vi bistår også med innovasjonsstøtte eksternt og deltar i de innovasjonsmiljøene vi mener er interessante.

Det er kjedelig uten oss!

Vi tror på relasjoner og verdsetter teamarbeid. Vi har tro på at vi er sterkere sammen enn hver for oss og tar løftene vi gir på alvor og er opptatt av kvalitet i leveransen. Vi er lidenskapelige, engasjerte og drives av fremgang. Hos oss dreier det seg ikke om å være størst – men å være best!

Vi tror at mennesker med lidenskap kan forandre verden til det bedre. Kjernen vår er fellesskapet. Vi er opptatt av deg som medarbeider og vi dyrker samhold og er opptatt av å møtes – også utenfor de nye freshe lokalene våre midt i Oslosentrum, både med og uten følge. Hos oss er kompisen din, familien din, bikkja di og interessene dine viktig. Vi er lydhøre og fleksible, Det er viktig for oss å ha det gøy på jobben og vi verdsetter og respekterer hverandres fritid – det er viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe.

Om deg

Vi leter etter deg som har høyere utdanning og brenner for programmering. Om du har ti eller to års erfaring er uvesentlig, så lenge du elsker å jobbe med AWS, Arkitektur, CSS, HTML, Java, Javascript eller andre teknologier og synes DevOps og NoOps er kult.

Som utvikler hos oss blir du endel av et teknologimiljø som brenner for å lage de beste løsningene for våre kunder og rådgivere. Og for å passe inn motiveres du primært av komplekse utfordringer, og av å løse dem. Du er nysgjerrig og lærer raskt og du blomstrer i et miljø der det føles naturlig å utfordre hverandre og motiveres av å få tillitt.

Du er opptatt av personlig utvikling, er kreativ og ønsker å påvirke egen hverdag og den tekniske situasjonen hos kunden du jobber for. Hos oss er det store utviklingsmuligheter, både innen eget fagområde eller over i helt nye retninger og ansvarsområder. Det opp til deg, hva du ønsker og hvilke idéer du sitter på.

Så har du lidenskap for god og smart kode, er du idérik, innehar kompetanse for å utføre arbeidet, utholdenhet til å nå kundens ønskede resultater og har du en liten gründerspire inni deg? Da vil vi høre fra deg! Fortell oss hva som oppmuntrer deg til å gripe denne muligheten og hvorfor du er rett i rollen.

 

Stillinger

Se alle stillinger