komplett.no

Komplett.no søker en Azure/ Container spesialist og to dyktige .Net-utviklere

Søknadsfrist: Snarest

Vi søker deg som er en «full-stack» utvikler, og som brenner for å lage god kode og kundevennlige løsninger. Som utvikler i Komplett jobber du i et agilt utviklermiljø. Du vil få muligheten til å jobbe fra «back-end» utvikling av de ca. 200 API-ene, til «front-end» utviklingen av kundegrensesnittet på Komplett.no sin plattform. Våre nettsider brukes daglig av tusenvis av mennesker i hele Norden, så det du lager påvirker hverdagen til folk umiddelbart. Som utvikler i Komplett.no får du en unik mulighet til å vokse i et innovativt og kompetent fagmiljø.

I komplett tester vi stadig nye teknologier, og alle våre utviklere får stor frihet til å bestemme hvordan utfordringer skal løses. Du vil jobbe med den nyeste teknologien, samtidig som du får jobbe med den delen av plattformen du synes er mest spennende.

Noen av teknologiene du vil kunne jobbe med hos oss i Komplett er:

  • .Net
  • .Net Core
  • Asp.Net MVC
  • Orleans
  • React/Vue
  • Node
  • Sass
  • test-rammeverk for automatiserte tester.

Dette er med å illustrere litt av bredden og kompleksiteten i Komplett sin plattformløsning. Siden Komplett.no til enhver tid skal være tilgjengelig for kundene, forventes det at alle utviklerne jobber for at plattformen skal fungere. Dette fører til et godt arbeidsmiljø der alle trekker i samme retning, for at Komplett.no skal fortsette å være den ledende aktøren innen forbrukerteknologi i Norden.    

Kvalifikasjoner       

Vi ansetter flere utviklere, og ser etter en Azure/ Container spesialist og to dyktige .Net-utviklere

Vi tror de riktige kandidatene har minimum en bachelor i IT og har noen års erfaring med utvikling av løsninger innen e-commerce, retail eller betalingsløsninger. Du har behersker en eller flere av utviklingsspråkene/ verktøyene;  Azure, .NET , .NET Core, Asp.Net MVC, Orleans, React/Vue, Node, Sass. Du har erfaring med både front- og back-end utvikling, og jobber gjerne med store deler av spennet fra .Net til HTML/JavaScript. Kandidaten må beherske engelsk flytende, både muntlig og skriftlig. Det er en fordel at kandidaten også kan norsk, men detter er ikke et krav.

Personlige Egenskaper

Er du en uredd, nysgjerrig utvikler som ønsker å jobbe hos en av de virkelig store aktørene innen netthandel og E-commerce, er dette stillingen for deg. Komplett.no tilbyr gode betingelser og en variert arbeidshverdag med høyt tempo og mye frihet under ansvar. Du kommer inn i en organisasjon som teknologisk ligger langt fremme, og som ikke er redd for å teste ut ny teknologi. Med en organisasjon som legger til rette for at du skal utvikle deg og tenke innovativt, kommer du inn en organisasjon som skal fortsette å definere netthandelen i Norden i årene fremover.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Agathon Skei-Hart på mobil: 975 59 099.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.