Frist: Snarest

Kron søker Back End Developer /Tech Lead

Hva vi trenger

Vi ser etter en Back End Developer/Tech Lead som ønsker å være med å skape fremtidens banktjenester. Du må være lysten på å skape noe nytt, og ha ambisjoner nok til å utvikle et roadmap som skal endre en hel bransje!

Litt om oss

Skjulte kostnader, trege prosesser og dårlige brukeropplevelse. Det er tilbudet som møter de som søker råd når de skal investere sine sparepenger i dag. Derfor bestemte vi oss for å utfordre gigantene som tar hånd om folks penger. Dette kan gjøres bedre!

Vårt mål er like enkelt som det er ambisiøst. På tre år skal vi bli nordmenns foretrukne sparetjeneste. Det skal vi gjøre ved å gi alle våre kunder, uavhengig av sparepengenes størrelse, tilgang til de samme rådene som tidligere kun var forbeholdt de rikeste. Gjennom en enkel, personlig og intelligent plattform som også tar hensyn til hver enkelt sparers behov og ønsker. Vi har kommet veldig godt i gang siden lanseringen i 2017. Nå skal vi videre, og da trenger vi nettopp deg!

Vår kultur

Vi har ingen byråkratiske prosesser eller gjemmer oss bak fancy titler. Hos oss dyrker vi talentene og alle sammen får muligheten til å bidra med sin spesialkompetanse. Sammen er vi SÅ mye bedre. Vi gjør feil, vi lærer av det og vi backer hverandre opp. Og vi styrer utviklingen med innsikt, data og logikk.
Vi er heldige å ha et stort konsern i ryggen. Det gir oss gjennomføringskraft og friheten til å bevege oss raskt. Hos oss er det de som bygger løsningene som er heltene. Fra engineers til marketeers. Vårt team skal bestå av de beste og mest sultne talentene som har et genuint ønske om å skape og lære.

Hva du må kunne

Teknisk arkitektur. Deploye REST-tjenester. Relasjonsdatabaser (Postgres). Python og JS.
Dersom noe av det vi har listet ovenfor høres ut som noe du liker å jobbe med og har lyst til å lære deg, har vi veldig lyst til å møte deg! Vi har massevis med tekniske utfordringer som de neste månedene skal løses i samarbeid med våre venner og medeiere Backen & Bæck. Det arbeidet tenker vi du har lyst til å ta lead på.

Vi tilbyr

• Du får jobbe i et av de mest spennende teknologisbaserte oppstartsselskapene i Norge
• Vi er backet av et stort konsern (Formuesforvaltning) som sikrer det økonomiske fundamentet og våre ambisiøse vekstmål
• Tilgang til det siste av tilgjengelige tech-verktøy
• Gode lønnsbetingelser
• En rekke forsikringer som sikrer deg selv og de du er glad i
• Mulighet til å bli medeier i raskt voksende start up
• Barnebonus på 25 000 kr
• Og ikke minst; laid back og morsomme kollegaer!

Hvis du har noen spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med joar.hagatun@kron.no.

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg