Frist: 26. februar

Itera søker en synlig Leder Digital Business & Experience

Ønsker du å påvirke og stimulere vekst og utvikling? Vil du jobbe i ett av landets mest innovative selskaper? Itera søker nå en ambisiøs, kommersiell og mulighetsorientert person som skal lede og videreutvikle selskapets enhet Digital Business & Experience. Stillingen vil få en sentral posisjon i selskapet og ha et overordnet ansvar for avdelingens personell, økonomi og kunder.

Itera har et pulserende fagmiljø hvor man jobber i tverrfaglige team for å lage gode løsninger. Vi jobber både som kundens rådgivere, og som leverandører av helhetlige løsninger. Vår nye leder må ønske å vokse i og med selskapet.

Stillingens ansvarsområder:

  • Strategisk retning og utvikling av enheten
  • Økonomikontroll og totalansvar innenfor enhetens tjenester/produkter
  • Kundekontakt og oppfølging av enhetens prosjekter/leveranser til virksomhetene
  • Posisjonere Itera og være et ansikt utad
  • Utvikle våre viktigste kundeforhold
  • Personalledelse for 5 teamledere

Stillingen passer godt for deg som liker å jobbe prosjektbasert, og som har en god helhetsforståelse internt og eksternt; bransje, forretningsutvikling, økonomi og ledelse. Vår nye leder vil lede utvikling og realisering av gode og ambisiøse handlingsplaner som henger godt sammen med konsernets strategi. Stillingen rapporterer til EVP Technology Consulting & Communication (TCC). For å lykkes i rollen må kandidaten ha god forståelse for den tverrfaglige kompetansen i enheten, og være en god motivator som får folk med seg. I et kundeperspektiv er det viktig at kandidaten evner å forstå kundens forretning, og at man er en døråpner på vegne av seg selv og andre.

Vår drømmekollega er en lagspiller som er synlig og involvert i egen avdeling, og på tvers i organisasjonen. Du evner å se ting i et strategisk perspektiv og har en kommersiell legning, samtidig som du har en sterk operativ gjennomføringskraft og realiserer mål. Som oss, er du profesjonell i din tilnærming og utviser stor entusiasme for bransjen. Du har integritet, og kan identifisere deg med våre verdier: nyskapende – lidenskapelig – kompetent.

Du har høyere utdannelse innen ledelse, forretning og/eller innovasjon. Videre har du god innsikt innenfor digitalisering og teknologi, og kunnskap om markedet og nye trender. Du kan vise til minimum 5 års ledererfaring, og kan dokumentere gode resultater fra tilsvarende stilling eller bransje. Relevant erfaring fra omstillingsprosesser med sterke fagprofesjoner er ønskelig, men ikke et krav.

Vi tilbyr:

  • Et miljø i vekst, og med et mangfold som skaper resultater
  • Et ungt og dynamisk miljø med en god bedriftskultur
  • Spennende og komplekse arbeidsoppgaver i et innovativt selskap
  • En jobb med stort ansvar og innflytelse, og rikelig mulighet for personlig utvikling

Har du lyst til å jobbe i en bedrift med 500 faglig engasjerte kollegaer, der det er korte veier til beslutningene, der lidenskap er en av de viktigste verdiene, og miljøet beskrives som «jovialt» av andre? Da er Itera stedet for deg.

Vis interesse for stillingen ved å sende oss din søknad og CV innen søknadsfristen 26. februar 2018.

Har du spørsmål om stillingen eller prosessen, kan du ta kontakt med Niko Nyström i Itera, på tlf. 974 22 072 eller våre rådgivere i The Assessment Company Ida Søby på tlf. 977 32 958 eller Amund Kristiansen på tlf. 917 18 762.

 

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg