Ledig stilling:

Norges ledende miljø innenfor test og kvalitet ansetter igjen!
SOCO Norge søker Teknisk Tester

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Kunne du tenke deg å jobbe i Norges ledende miljø innenfor test og kvalitet? Vil du ha mer enn en spennende hverdag? Med andre ord; vil du være med på en utrolig givende reise? Er faglig utvikling viktig for deg? Kan du tenke deg å jobbe for en ekte spesialist som jobber utelukkende med software testing?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi lover deg en spennende og engasjerende reise sammen med en fantastisk gjeng!

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Litt om SOCO og hva vi gjør

SOCO er et nisjeselskap med fokus på software testing, heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere. Selskapet består i dag av over 40 engasjerte konsulenter med kontor i Oslo. SOCO har solid lønnsomhet og har vunnet flere rammeavtaler innen privat og offentlig sektor. Great Place To Work har kåret SOCO til Norges Beste Arbeidsplass (klasse 20-50 medarbeidere) i 2015, 2016 og 2018. I tillegg er vi stolte over å være ISTQB Platinum Partner.

Vi i SOCO har erfaring med software testing hos mer enn 30 store norske selskaper. Vår kompetanse spenner vidt og kundene etterspør full bredde innenfor software testing. Vi jobber blant annet med testrådgivning, testledelse, funksjonell testing, teknisk testing - eksempelvis testautomatisering, ytelsetest, datavarehustest og brukervennlighetstest. Generelt opplever vi at prosjekter og kunder krever god forståelse for flere fagområder innen software testing.

Fra en ansatt «Noe av det unike med SOCO er at vi har en flat og åpen selskapsstruktur. Kvaliteten på våre ansatte er ikke avhengig av fancy titler. Nei, hos oss har alle tittelen Senior Konsulent og lik lønnsmodell. I tillegg er det viktig å få frem at vi har en ledelse som er transparent, åpne og ærlige»

Fra Daglig Leder «I SOCO er vi levende opptatt av mennesker som virkelig skjønner hva frihet under eget ansvar betyr. Vi opptatt av mennesker som utviser kløkt ved å være omgjengelige gode mennesker og samtidig være en drivkraft på fagområdet test. Kjenner du deg igjen våre kjerneverdier driv, frihet og kløkt da kan SOCO være et bra sted for deg!»

Hva kan vi tilby deg som ansatt?

Vi er overbevist om at du vil bli en viktig del av Norges beste testmiljø, det for et selskap som ønsker å utfordre det etablerte og hele tiden våge å tenke nytt. Du vil jobbe for et selskap som er heleid av kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som alle strever for å skape Norges beste arbeidsplass. Så er det også viktig å nevne at vi er samfunnsengasjerte og virkelig ønsker å være med å skape et bedre samfunn, det gjennom at 1% av omsetning gis vekk, veldedige aktiviteter og sterkt ønske om mer mangfold innenfor næringslivet.

Andre positive ting med SOCO som arbeidsgiver:

  • Du vil virkelig føle du er en del av noe (Du er ikke bare en ansatt, men en stor ressurs)
  • Frihet til å velge prosjekt
  • Detaljert plan for ansattes personlige kompetanse og individuell utvikling
  • Din personalleder er alltid tilgjengelig
  • Fokus på faglig utvikling både individuelt og på tvers av selskapet
  • Kvalitet over kvantitet
  • Miljø med fokus mangfold
  • Sosial og inkluderende gjeng hvor vi virkelig bryr oss om våre kollegaer
  • Masse gøye og trivelige sosiale sammenkomster
  • Bidrag til foredrag og andre arrangementer (vi har aldri sagt nei til noe 😊 )
  • Solid lønnskompensasjon og andre goder

Hvem ser vi etter?

Vi er ute etter personer med god teknisk testing erfaring, det være innenfor områder som automatisering, sikkerhetstesting og / eller API testing. Du har erfaring med ulike testverktøy og god kjennskap til objektorientert programmering og scripting. Vi ønsker også at du er sertifisert innenfor ISTQB og at du har erfaring innenfor smidige utviklingsprosjekter.

Med tanke på personlig kompetanse så brenner du for du for fagfeltet og har god evne til å tilpasse deg kunder og behov. Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og er fremoverlent med evne til å skape engasjement.

Veien videre

Vi ønsker å gjøre prosessen så enkel og smidig som mulig for deg. Vi har derfor utviklet et detaljert prospekt som vi med glede sender ut til deg. Du kan så ta stilling til om dette er noe som trigger deg eller ikke. Deretter vil vi invitere til en hyggelig og åpen samtale slik at vi kan lære litt mer om hverandre. For å motta prospekt, ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Erik Falk Hansen i AvantGarde Search (efh@avantgardesearch.no)

Alternativt kan du søke på stillingen her med en gang. Per nå trenger vi ingen offisiell søknad. CV eller link til LinkedIn profil holder i massevis.

Takk for at du tok deg tid til å lese annonsen vår og håper vi har vekket interesse hos deg :-)