Frist: Snarest

NSB ser etter en forretningsutvikler for mobilitetstjenester

Mobilitetsstrategien er delt opp i tre satsningsområder; Dør til Dør, Smart Kjøp og Kundemøtet. Det skal nå ansettes en forretningsutvikler som skal fokusere primært på dør til dør mobilitetstjenester. Stillingen rapporterer til Strategisjef, som inngår i ledergruppen i Mobiltitet&Strategi. NSB ønsker å bygge opp et innovativt kompetansemiljø preget av engasjement og gjennomføringsevne! Den nye stillingen vil bli en del av et dynamisk strategimiljø som i dag består av 7 personer, de fleste med konsulentbakgrunn.

Arbeidsoppgaver

  • Screening og utvikling av nye forretningsmuligheter, f.eks. selvkjørende busser, podbikes, Mobility as a Service, delingsøkonomiske tjenester
  • Strukturering av beslutningsunderlag og business cases på disse muligheter
  • Bidrag til forhandling og kontrahering
  • Prosjektledelse fra kontrahering til overlevering av gjennomføring
  • Bidrag til videreutvikling av eksisterende virksomheter i mobilitetsporteføljen
  • Vitensoppbygging og -utvikling, f.eks. gjennom internasjonale konferanser, relasjonsbygging osv.

Personlige egenskaper

  • Analytisk og strategisk tenkende
  • Kreativ og nyskapende
  • Løsningsorientert og fleksibel
  • Gode relasjonsegenskaper og sosialt sikker

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss en profil som kan ha flere ulike bakgrunner, f.eks. som strategikonsulent, innovasjonskonsulent, innovasjon/ny forretningsutvikling i større virksomhet og fra venture-selskap. Det er tilstrekkelig om du har 3-7 års relevant erfaring og det er avgjørende at du motiveres av grunderskap.

Vi tilbyr

NSB er en fleksibel og tilpasningsdyktig arbeidsgiver som tilbyr faglige og personlige utviklingsmuligheter og konkurransedyktige arbeidsbetingelser, gunstige boliglån, gode forsikrings- og pensjonsordninger. Utover dette får du gode rabatter på togreiser til deg og familien, både i inn-og utland samt fine treningsmuligheter og flott kantine i moderne lokaler i Oslo sentrum.

Tar du utfordringen? I så fall gleder vi oss til å høre fra deg!

 

 

NSB-konsernet er et nordisk transportkonsern med omsetning på ca. 15 milliarder kroner og 11.500 ansatte i Norge og Sverige. Forretningsområdene i konsernet er persontog (NSB), buss (Nettbuss), reiseliv (NSB ) og gods på bane (CargoNet ). Konsernet har etablert en ny enhet, Mobilitet og Strategi, som leder arbeidet med en samlet satsing på ny mobilitet, digital utvikling og fremtidens løsninger. Transportbransjen står foran dramatiske endringer, og NSB-konsernet ruster seg for å begeistre kundene med nye løsninger. Nysatsingen skal styrke konsernets kjernevirksomhet og gjøre det enda mer attraktivt for kundene å reise kollektivt og miljøvennlig.

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg