Frist: 30. juni

NTB søker Frontend-utvikler med UX-gen!

Vil du jobbe med robotisering, automatisering og morgendagens teknologi?

Som landets største leverandør av innholdstjenester har NTB i over 150 år levert tekst, bilde, video og grafiske løsninger. Vi jobber med automatisering av bransjen, og med robotisert journalistikk kan våre kunder levere de siste oppdateringene, døgnet rundt. Vi investerer blant annet stort på sportsområdet – og nå søker vi initiativrik og kreativ frontend utvikler med lidenskap for User Experience!

Hos oss får du mulighet til å jobbe i et innovativt og motivert miljø, med flat struktur og korte beslutningsveier. Du får muligheter til vekst, og rom til å forme din egen, fleksible arbeidsdag. Kollegene er engasjerte, dyktige og opptatte av morgendagens teknologi. NTB holder hus i topp moderne kontorlokaler på Langkaia, med sjøutsikt fra kanskje byens største terrasse.

Du er selvgående og initiativrik, og trives med å ligge i forkant av nye teknologier. Du har interesse for media og er bevisst på samfunnsoppdraget vårt. I tillegg har du gjerne et par års relevant arbeidserfaring og utdannelse innenfor webdesign eller visuell kommunikasjon med fordypning innen interaksjonsdesign/UX.

I tillegg har du erfaring med en eller flere av disse teknologiene:

JavaScript
React
Redux
HTML5
CSS
Node
Brukeropplevelse og UX

Du har også kjennskap til, eller erfaring med bygging av prototyper og gjennomføring av brukertester. Hvis du i tillegg har jobbet med app-utvikling i React Native, Firebase o.l., vil vi veldig gjerne snakke med deg!

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg