Frist: 31. juli

NTB søker Fullstack utvikler!

Vil du jobbe med robotisering, automatisering og morgendagens teknologi?

Som landets største leverandør av innholdstjenester har NTB i over 150 år levert tekst, bilde, video og grafiske løsninger. Vi jobber med automatisering av bransjen, og med robotisert journalistikk kan våre kunder levere de siste oppdateringene, døgnet rundt. Vi investerer blant annet stort innenfor sportsområdet – og nå søker vi initiativrik og motivert fullstack utvikler, som vil være sentral i utviklingen av morgendagens løsninger.

Hos oss får du mulighet til å jobbe i et innovativt og motivert miljø, med flat struktur og korte beslutningveier. Du får muligheter til vekst, og rom til å forme din egen fleksible arbeidsdag. Hos oss er kollegene engasjerte, dyktige og opptatte av morgendagens teknologi. NTB holder hus i topp moderne kontorlokaler på Langkaia, med sjøutsikt fra kanskje byens største terrasse.

Du er selvgående og initiativrik, og trives med å ligge i forkant av nye teknologier. Du har interesse for media og er bevisst på samfunnsoppdraget vårt. I tillegg har du gjerne et par års relevant arbeidserfaring og høyere utdannelse.

I tillegg har du erfaring med tech som:

Java
Linux
Node
PostgreSQL
JavaScript
CSS3
HTML5

Hos oss vil du også møte blant annet Elastic Search, MongoDB, React, Redux, PHP, Python, Webpack, Firebase, OpenShift, Heroku Cloud Application Platform, Amazon Web Services og eventuelle andre teknologier du finner hensiktsmessig for å forbli best i bransjen!

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg