SG Finans søker Business Intelligence utvikler

Søknadsfrist: Snarest

Vi vokser og tar stadig i bruk ny tech! I den forbindelse ønsker vi oss ny kollega, og ny Business Intelligence utvikler! Du vil jobbe i et team bestående av dyktige teknologihoder i et innovativt miljø der vi tester og tar i bruk ny funksjonalitet som gir forretningsverdi!

Hos oss får du utfordrende oppgaver i et internasjonalt konsern og Norges ledende finansieringsselskap, med konkurransedyktige lønnsbetingelser og noen av bransjens beste forsikrings- og pensjonsordninger. Hos oss har vi fleksibelt arbeidsmiljø og vi er stolte av arbeidskulturen og den flate strukturen vår. Vi sitter i moderne og sentrale lokaler på Lysaker Brygge, hvor du også vil få tilgang til parkeringsanlegg. I bygget har vi også eget treningsrom, hvor det hver uke vil være tilgjengelig PT. Kollegene dine er motiverte, engasjerte og vi jobber hardt. Derfor verdsetter vi også fleksibilitet, og en god ferie! Selskapet har ferieboliger i blant annet Kroatia, Cannes, Spania, Geilo, som du også vil få tilgang til!

Du vil få mulighet til å jobbe med

  • Utvikling av Power BI-rapporter/dashboards sammen med forretningen
  • Strategi og løsningsdesign for deler av datavarehus i Azure
  • Utvikling av Analysis Services kuber
  • SQL server data modellering, tuning og utvikling
  • Bistå forretningen med data til analyse og maskinlæring

 

Du har gjerne relevant utdannelse, og et par års arbeidserfaring. I tillegg gleder du deg til å hjelpe oss i videreutviklingen, og er opptatt av ny teknologi og digitale løsninger. Du tar initiativ, er løsningsorientert og motiveres av å få løsningene vi kommer opp med sammen i produksjon.

 

Er du nysgjerrig og har flere spørsmål? Vår rådgiver i Dfind, Elisabeth Langseth er tilgjengelig på 98468690 eller elisabeth.langseth@dfind.no

SG Finans er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres under varemerkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. SG Finans AS er representert i Norge, Sverige og Danmark, hvorav den norske delen er den klart største. Dette gir korte beslutningsveier og nærhet til markedet. Våre dyktige, og løsningsorienterte medarbeidere står for at vi har de beste løsningene i bransjen, og slik har vi planer om å fortsette.

 

Stillinger

Se alle stillinger