SG Finans søker Senior Utvikler

Søknadsfrist: 4. februar

SG Finans er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres under varemerkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. SG Finans AS er representert i Norge, Sverige og Danmark, hvorav den norske delen er den klart største. Dette gir korte beslutningsveier og nærhet til markedet. Våre dyktige, og løsningsorienterte medarbeidere står for at vi har de beste løsningene i bransjen, og slik har vi planer om å fortsette.

Vi utvider vår interne utviklings-avdeling, og søker dermed to nye kollegaer som vil være nøkkelpersoner i videreutviklingen av våre mest sentrale systemer!

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et internasjonalt konsern og Norges ledende finansieringsselskap. Du får lønn som fortjent, utstyret du ønsker og trenger, og noen av bransjens beste forsikrings- og pensjonsordninger. Vi sitter i sentrale lokaler på Lysaker Brygge, hvor du også vil få tilgang til parkeringsanlegg og treningsrom. Utviklingsteamet består av en håndfull engasjerte og dyktige mennesker, som verdsetter flat struktur, takhøyde og tid til både faglige og sosiale aktiviteter. SG Finans er motiverte, engasjerte og vi jobber hardt. Derfor verdsetter vi også fleksibilitet, og en god ferie! Selskapet har ferieboliger i blant annet Kroatia, Cannes, Spania, Geilo, som du også vil få tilgang til!

Du vil jobbe med med et faglig sterkt team, bestående av interne og eksterne ressurser. Du vil få frihet til å forme egen arbeidsdag og egne arbeidsoppgaver i en organisasjon hvor utvikling og teknologi er prioritert og verdsatt. Du vil jobbe tett på forretningen og SG Finans er i startgropa på veldig mange spennende initiativer hvor du vil du ha rom for å utfordre og å prøve deg frem. Du vil ikke bare få mulighet til å ta for deg programmeringsoppgaver, men også å være arkitekt, og å påvirke alt fra arbeidsprosess til organisering. Som så mange andre er vi på en transformasjonsreise, og det gir utviklingsteamet mange spennende oppgaver og prosjekter.

Hvem er du?

Du har veldig gjerne erfaring med teknologier som som Scala, Elm, Jira, MS SQL, Ruby on Rails, Web Services etc. Det viktigste er likevel at du har et par års erfaring med kode, og at du har lyst til å jobbe med funksjonell programmering. Du har lave skuldre og trives i et sosialt avslappet arbeidsmiljø med mye frihet. Det er stor sannsynlighet for at du har bakgrunn som konsulent, og ønsker en fremtid i en stabil og markedsledende organisasjon med store utviklingsmuligheter og som tar store skritt på teknologifronten.

Har du et par års erfaring som utvikler, og er klar for en senior-stilling?
Vår rådgiver i Dfind, Elisabeth Langseth er tilgjengelig på 98468690 eller elisabeth.langseth@dfind.no

 

 

Stillinger

Se alle stillinger