Frist: Snarest

Shifter søker journalist til fast stilling

Vi jakter på en journalist med stort engasjement og interesse for teknologiens betydning for samfunnsutviklingen.

Vi søker deg som vil elske å følge menneskene, pengene og politikken i den nye norske økonomien. En som ikke har problemer med å fyre av kjappe nyheter, men også kan gå i dybden når det trengs mer analyse og kritisk, undersøkende journalistikk.

Shifter.no ble startet av de to journalistene Lucas Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen i mai i 2016, og har raskt vokst seg til å bli landets ledende nyhetsnettsted for innovasjon, finans og politikk. Nå skal vi bli enda bedre, og styrker derfor redaksjonen med en journalist i fast stilling.

Vi er fortsatt få, og du vil få mye ansvar fra første stund. Sammen skal vi bygge vårt lille medieeventyr til noe enda større. Læringskurven vil være bratt, men du vil ha det desto morsommere og mer interessant i en jobb der du gjennom god journalistikk bidrar til en positiv samfunnsendring.


Dette drømmer vi om at du er:

  • Engasjert og interessert i sammenhengen mellom teknologi og samfunn, og er enig med oss at det nye norske næringslivet spiller en viktig rolle i de store endringene vi står overfor i digitaliseringen og energirevolusjonen.
  • En positivt innstilt allrounder full av driv – som kan vinne kappløpet om de raske nyhetene, samtidig som du kan være med å jobbe frem gode dybdesaker og bidra med kritisk, undersøkende journalistikk.
  • En som har erfaring med moderne digitaljournalistikk, og ikke er redd for å prøve nye ting, i blant feile og i blant lykkes.
  • En som har lyst til å lære alt det du ikke kan – være seg podcast, video, eller grafisk visualisering.

Vi forstår at vi ønsker oss mye på en gang her, og at det ikke alltid er fem stjerner på alle punkter. Men er du den rette kandidaten, skal vi få til dette sammen, og vi skal hjelpe hverandre opp og frem.

Vi holder til i nye lokaler på Spaces i Tollbugata 8 i Oslo. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Lønn etter avtale.


Ta kontakt med
 redaktør Per-Ivar Nikolaisen på 926 88 389 eller perivar@shifter.no hvis du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg