Ledig stilling:

Site Reliability Engineer | MiraiEx | Norge, Sverige eller remote

Er du en dreven SRE med hjerte for kryptovaluta, som vil bruke dine ferdigheter i et raskt og innovativt miljø?

Stillingen er ikke lenger aktiv!

Er du en dreven SRE som etter hvert ønsker deg en lead-rolle innenfor dette feltet? Har du et hjerte for kryptovaluta? Har du et brennende ønske om å bruke dine ferdigheter i et raskt og innovativt miljø?

Kanskje er det nettopp deg MiraiEx – fremtidens børs – leter etter!

Hvem er vi?

Arbeidssted: Remote, Norge/Sverige

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

MiraiEx ble startet i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

Hva du kan forvente av oss

Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert start-up, som skal vokse i rekordfart i tiden fremover. Vi skal sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng med masse positiv energi og store ambisjoner. I dag består tech-teamet av ansatte med ulik bakgrunn og kompetanse, og du vil jobbe tett med folk på backend, frontend, infrastruktur, dataanalyse, produkt og design.

Vi verdsetter tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr, fleksibilitet i form av arbeidssted- og tid og konkurransedyktige betingelser. Vi er åpne for remote.

Stillingen som Site Reliability Engineer

Som SRE vil du sørge for at systemene og tjenestene som MiraiEx drifter er stabile og solide. Du vil ha ansvar for at systemene er satt opp på en måte som gjør at utviklere får beskjed om noe går ned, og hvor feilen ligger. Rollen går i hovedsak ut på å legge til rette for automatisering og overvåking, samt sørge for at infrastrukturen går gjennom en naturlig evolusjonsprosess og blir sterkere og sterkere. Som SRE vil du komme inn og sørge for at koden som pushes til produksjon gir brukerne de opplevelsene de forventer, og at feil som sniker seg inn blir raskt fikset.

Som første rendyrkede SRE i MiraiEx vil du jobbe tett med våre eksisterende DevOps-ressurser. Som SRE vil du bevege deg enda nærmere utvikling, i en fri rolle der du på upløyd mark vil kunne starte fra scratch på mange prosjekter for å forbedre infrastruktur og backendsystemer. Kanskje den aller største gulroten med denne rollen er at du vil få mulighet til å lede SRE-teamet etter hvert som MiraiEx vokser.

Andre oppgaver og ansvarsområder:

  • Sette opp overvåking av infrastruktur og tjenester.
  • Legge til rette for at koden er satt opp for logging og overvåking.
  • Legge til rette for at utviklere skal kunne skrive tester av all kode som pushes, samt mulighet til å være med å skrive slike tester selv.
  • Sørge for at tjenester kan "rulles tilbake" og komme opp igjen, uansett hvem som er på jobb
  • Automatisere backup av data.
  • Detektere årsaker til feil og skrive post-mortems
  • Fokusere på sikkerhet og oversiktlighet i måten infrastruktur og tjenester er satt opp.

Teknologi

Vi har en omfattende teknologistack som vi håper at du har lyst til å være med å påvirke. I dag bruker vi blant annet følgende teknologier:

  • AWS med Terraform for definisjon av cloud-infrastruktur
  • CI/CD, Containers/Docker, Datadog
  • Redpanda (Kafka-erstatter), GraphQL, REST, GRPC
  • Node.js, Kotlin, Python, Go, Typescript
  • Postgres, TimescaleDB, Redis, RDS
  • Kryptospesifikke verktøy for Bitcoin, Ethereum, Lightning Network, Cardano osv.

Hvem er vår første Site Reliability Engineer?

Det hadde vært fint om du har utdanning innenfor IT, men dog ikke noe krav. Det viktigste for denne stillingen er at du innehar kompetanse, arbeidserfaring, og kunnskap innenfor feltene nedenfor.

  • Du har jobbet som SRE i minst 2 år og ha praktisk erfaring med lignende oppgaver.
  • Du har god evne til å sette deg inn i ting på et overordnet nivå.
  • Du har erfaring med flere av de ovennevnte teknologiene, spesielt ett eller flere av programmeringsspråkene vi bruker.
  • Du har erfaring med å sette opp interaksjoner med ulike tjenester.
  • Du har praktisk erfaring med lignende oppgaver.
  • Du er grei å jobbe med og evne til å kommunisere godt.

Veien videre

Er du overbevist om at du hører hjemme hos MiraiEx og har det som trengs for å bli vår nye Site Reliability-stjerne, har vi gjort neste steg så enkelt som mulig for deg. Du kan søke med én gang – her trenger vi ikke mer enn CV eller link til din LinkedIn profil. Eller så tar du kontakt med Lotte Gjørsvik i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon før du eventuelt søker på stillingen. Lotte kan nås på +47 467 73 573 eller lotte@avantgardesearch.no.

Søk nå