Frist: 25. Juli

Sopra Sterias Cyber Security team er Norges største og vi trenger flere folk!

Vil du jobbe på Norges beste arbeidsplass? Sopra Steria ble i 2017 og 2018 kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work og har tronet toppen av listen de siste 11 årene, samt vunnet Oda-prisen i 2017 for arbeidet som er gjort for kvinner i IT-bransjen. Vi er en ledende aktør innen digital transformasjon. Det er derfor viktig for oss at våre medarbeidere både trives, og får mulighet til videre kompetanse- og karriereutvikling.

Vi ser etter deg som vil bli en del av Norges sterkeste fagmiljø innen Cyber Security og søker nå etter kandidater til Oslo, Stavanger eller Trondheim.

Du må være faglig sterk og løsningsorientert. Du finner alltid en god løsning på komplekse problemer- gjerne i samspill med andre fagområder. Du kan forklare sikkerhetsløsninger på en måte som alle kan forstå. Du har et stort ønske om å jobbe med flere av Norges mest spennende organisasjoner innen både privat og offentlig sektor. Du er profesjonell, positiv, omgjengelig og utviser respekt både i kundesammenheng og ovenfor medarbeidere.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da vil vi gjerne ta en prat med deg!

Sikkerhet er et viktig satsningsområdet for Sopra Steria, både i Norge og internasjonalt. Sopra Steria er en ende- til-ende IT-leverandør og en foretrukket partner i digital transformasjon. Vi ser sikkerhet som en viktig del av alle tjenester vi leverer. Derfor har vi nå etablert Sopra Steria Cyber Security Center.

Sopra Steria Cyber Security Center leverer et bredt spekter av sikkerhetstjeneste fra operative tekniske løsninger, til strategiske og styrende nivå. Vi ser derfor etter kandidater med ulik bakgrunn og ulik tilnærming til sikkerhetsfaget. Sopra Steria Cyber Security Center vil gi deg mulighet til å utfordre deg selv faglig og vokse i samarbeid med de beste i Norge innen dette fagfeltet. Det er viktig at du trives med en hektisk hverdag og arbeid på tvers i organisasjonen. Gode samarbeidsevner er derfor en forutsetning. Er du i tillegg en utadvendt person med godt humør, initiativrik, ansvarsfull og pålitelig passer du godt inn hos oss. Vi er stolte av å ha de flinkeste folka i bransjen, og vi vet at vi sammen blir enda bedre.

Dine arbeidsoppgaver vil være mange og varierte. Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen sikkerhet, som blant annet:

 • Faglig sikkerhetsekspertise i prosjekter
 • Sikkerhetsarkitektur
 • Sikkerhetsledelse
 • Styringssystemer for informasjonssikkerhet

 

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering.

Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 40 000 medarbeidere i 20 land, og hadde en omsetning på € 3,8 milliarder i 2017. I Skandinavia sørger 1850 medarbeidere for en årlig omsetning på 2,5 milliarder kroner.

 

Vi ønsker at du har:

 • Relevant høyere utdanning (3-5 år), for eksempel innen IT, informasjonssikkerhet, forvaltningsinformatikk eller juss.
 • Relevant arbeidserfaring innen informasjonssikkerhet, men vi oppfordrer også nyutdannede med sikkerhet som en del av fagkretsen til å søke.
 • En brennende interesse for sikkerhetsfaget, men samtidig forståelse av at sikkerhetstiltak må tilpasses virksomhetens behov.

 

Vi ser gjerne at du:

 • Har faglig tyngde, og relevante sertifiseringer innen sikkerhet
 • Har et bredt nettverk i sikkerhetsmiljøet i Norge og eventuelt internasjonalt
 • Kan jobbe både selvstendig og som del av et team, og har gode kommunikasjonsevner
 • Er analytisk og strukturert i arbeidet.
 • Er flink til å se helheten og konkretisere problemstillinger og løsninger
 • Liker ansvar og utfordringer
 • Lever opp til en av våre viktigste verdier: Power of Sharing. Du ser verdien av å dele din kunnskap og dineerfaringer
 • Har gode sosiale antenner og ønsker å bidra til utvikling av vårt gode arbeidsmiljø
 • Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

 

Vi kan tilby:

 • Et spennende og offensivt fagmiljø, som ønsker å være det beste i Norge
 • Mulighet til å jobbe med spennende prosjekter med høy forretningsverdi
 • Et trivelig arbeidsmiljø med motiverte kollegaer
 • Faglig og personlig utviklende oppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Meget gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • En ekstra ferieuke (6 uker ferie)
 • Mange og varierte fag- og aktivitetsgrupper, samt bidrag til medlemskap i Sats Elixia
 • Bedriftshytter i Hemsedal, Kvitfjell, Trysil og Beitostølen

 

Vi ser frem til å motta din søknad i vår portal, hvor vi ønsker at du skriver et personlig motivasjonsbrev med fokus på dine styrker, og hvorfor du er den beste kandidaten. I tillegg ønsker vi at du legger ved en oppdatert og utfyllende CV, samt andre relevante papirer som vitnemål, attester etc.

Hvis du har spørsmål om stillingen eller hvilke muligheter vi kan tilby deg, ta kontakt med Cyber Security-ansvarlig Lillian Røstad (Lillian.rostad@soprasteria.com) 994 00 628, Adnan Alam (Adnan.alam@soprasteria.com) 924 04 586 eller Yvonne Garshol (Yvonne.garshol@soprasteria.com).

 

Sopra Steria skiller seg ut blant våre konkurrenter på grunn av vår solide kombinasjon av forretnings- og teknologikompetanse. Vi sier ubeskjedent at vi er Norges beste kompetansemiljø innen forretningsutvikling og IT. Dette betyr at vi evner å forstå hvordan digitalisering og nye forretningsmodeller påvirker fremtidens prosesser og organisasjoner, samt hvordan IT både kan åpne opp for nye forretningsmuligheter, men også være en begrensning for endringer.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Sopra Steria har 40 000 medarbeidere i 20 land og hadde en omsetning på € 3,7 milliarder i 2016. I Skandinavia sørger 1700 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner. I tillegg har Sopra Steria blitt kåret til Norges beste arbeidsplass i 2017 og har også nylig vunnet den høythengende Oda-prisen for arbeidet som er gjort for kvinner innen IT-bransjen.

Sopra Steria har siden 2008 vært rangert som en av Norges ti beste arbeidsplasser. Som kunnskapsbedrift er Sopra Steria helt avhengig å være en arbeidsplass som tiltrekker seg de flinkeste menneskene, holder på dem og utvikler dem videre i deres karriere. Dette betyr også mye for våre kunder, ettersom glade og fornøyde medarbeidere gjør en enda bedre jobb i sin arbeidshverdag.

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg