Frist: 22. sep

Spiff søker en «pretty cool» backend-utvikler

We’re looking for an experienced back-end engineer to lead our platform development in Spiff.

This is truly a next-generation software platform integrating complex financial industry back-end to a simple and engaging front-end for happy humans. Our API already integrated with Nordea and in progress with more tier 1 financial and non-financial players. You’ll be responsible for our platform and integrating Spiff with external APIs in banking and payment flows, as well as to third parties outside industry.

You’ll lead all back-end development as Lead Back-End Developer. You will love your stack. You to have experience in core development teams, having shipped several products / components. You have experience in consumer-facing platforms, financial platforms a plus.

Responsibilities:

 • Building a highly scalable platform.
 • Build API integration with partners, creating new and groundbreaking features
 • Enabling front-end humans at Spiff to build world class apps.
 • Solve hard problems.

Required Skills:

 • Database design, maintenance and optimisation
 • Experience from bank, payment services or financial integration
 • Security mindset
 • Integrating Spiff API with third party APIs
 • Current stack: The iOS client is written as a native app in Swift. We use Cocoapods. The backend is a node.js app using PostgreSQL and S3 for persistence. They are deployed to Heroku, but a Docker config is provided for local setup.

Bonus Skills:

 • Also intersting if you have experience with several of the following areas:
 • Want to make the world a better place
 • Optimization of user centric algorithms through Machine Learning
 • Contribution to Open Source projects

APPLY NOW

Meet The CEO

Carl-Nicolai Wessmann, CEO i Spiff. Foto: Andreas Øverland
1. Hvorfor i all verden skal man jobbe i Spiff?
Vi jobber med å bygge ikke bare Norges, men verdens beste spareapp. Vi skal ut i verden med norsk tech. Ved bruk av teknologi, design og gamification, blir sparing enklere, sosialt og mer engasjerende.
Team Spiff består utelukkende av mennesker som brenner for å bygge produkt som hjelper folk å spare og passer inn i folks liv. Vi har utrolig smarte folk som løser vanskelige problemer, et kick-ass produkt roadmap, og vet at vi kan være med på å gjøre verden litt bedre. 
Vi har også ganske Spiffy fordeler som fredagsfri, mer ferie og digg lunsj for vi liker at alle som jobber i Spiff også kan leve livene sine fullt ut. Vi tror vi lykkes best om de ansatte får utvikle produktet på sine egne premisser. Få jobben gjort, så stoler vi på at du vet selv hvordan den best kan gjøres. Alle ansatte er med å eie. Join Spiff tidlig, bli med å skape magi.
2. Hva er ditt viktigste lederprinsipp, og hvordan liker du å lede?
Jeg fokuserer på menneskene, og på hvorfor det er viktig at hver enkelt jobber mot å bli den beste versjonen av seg selv, tar fullt ansvar for rollen sin i teamet.
Det er eneste måten vi som et team lykkes. Vi er ikke så mange, så hver enkelt bidrar enormt, og alle tar stor risiko med ukjente parametre når de løser problemer hver dag.
For å bli best må vi ta stor risiko. Jeg er der å backer hver enkelt når vi også går på trynet. Da står vi sammen. Det er min jobb å passe på at hver enkelt i Spiff har det den trenger for å lykkes, for vi er alle litt forskjellige, og trigges av litt forskjellige ting når vi jobber mot målet med å gjøre verden til et bittelitt bedre sted. 
3. Hva er din største tabbe?
Masse. Vi har hatt muligheter å kjøre på enda hardere iblant, men jeg har latt meg påvirke i for stor grad av ytre omgivelsene, andres forventninger, i steden for å bare gønne på. Lærer av feil, nå kjører vi på bånn gass. Spiff to the people. 
SØK HER

Utviklet av Martin Grønneberg