Frist: 29. Juli

Tine søker Produktsjef

Digital kommunikasjon og tjenester i Markedsområde TINE består av skapere som er suverene på å treffe folk i markedet med relevant kommunikasjon og tjenester. Med fokus på folk i markedet, prosjekter, eksperimenter og resultater skapes det kontinuerlig vekst for TINE og medarbeidere.
En viktig kanal er Tinekjøkken.no, som nettopp har vært igjennom en re-lansering. Tinekjøkken.no er en oppskriftstjeneste og inspirasjonsside for alle som er glade i å lage god mat. He finner man de beste oppskriftene basert på TINE-produkter som fløte, rømme, smør og creme fraiche.

Som Produktsjef for tinekjøkken.no skal du bidra til å skape ytterligere vekst igjennom å videreutvikle tjenesten og ta den til neste nivå, samt identifisere nye tjenester i samme univers. Slik sikres en økt opplevelse av TINEs lidenskap og kjærlighet til mat, som gir dagene til folk i Norge et løft – der der er.

Arbeidsoppgaver

 • Lede videreutvikling av tinekjøkken.no i henhold mål og overordnet strategi
 • Sikre høy kvalitet på innholdet i tjenesten, i samarbeid med Matfaglig redaktør
 • Være bestiller og mottager av design og teknisk utvikling av tjenesten
 • Bidra til mersalg av matlagingsprodukter, i samarbeid med TINEs merkeutviklere
 • Sette opp basic excellence-struktur og drift med growth hacking i fokus; Mål og KPI oppsett, analyse og tiltak, SEO/SEM, SoMe, Nyhetsbrev o.l

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning på masternivå
 • Minst 3 års erfaring fra å skape og drifte digitale tjenester
 • Erfaring med å lede growth hacking av digitalt produkt eller tjeneste
 • Personlige egenskaper
 • Lidenskap for faget og hvordan teknologi kan hjelpe mennesker til å oppnå sine ambisjoner, drømmer og ønsker
 • En sterk drive etter hele tiden å søke de beste løsningene som et ledd i å skape vekst
 • Får energi av å bidra til å skape sterke teamTrives med mye dynamikk rundt seg, og evner selv å snu seg raskt
 • Får ting gjort, løser fortløpende nye utfordringer uten å dvele for mye ved årsaken

Vi tilbyr

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.

Som produktsjef for tinekjøkken.no får du en jobb med mening og betydning for folk rundt om i Norge, som en del av et energisk fremoverlent team i stadig positiv utvikling både faglig, menneskelig og resultatmessig.

Finner du stillingen interessant? Ta gjerne kontakt med Joakim Vars Nilsen, tlf 93659546 for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk.

I forkant av ansettelse vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken er tilpasset stillingens karakter og gjennomføres etter samtykke fra aktuelle søkere. Nærmere informasjon vil bli gitt.

TINE har besluttet å samlokalisere hovedkontoret med TINE Meieriet på Kalbakken i Oslo. Flytting er planlagt i løpet av 2019.

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg