Frist: Snarest

USBL søker offensiv IT-sjef med interesse for eiendom

Boligbyggelaget Usbl er inne i en spennende vekst- og endringsperiode som krever at vår nye IT-sjef er en offensiv driver av digitaliseringsinitiativ. Du skal utarbeide og forankre en IT-strategi som støtter den overordnede forretningsstrategien.

Som IT-sjef vil du være fagansvarlig for IT-området i hele Usbl konsernet. Du skal bidra til at Usbl får en IT-plattform som øker konkurransekraften gjennom riktig bruk av teknologi og gode innkjøpsavtaler. Du hjelper oss å strømlinjeforme våre prosesser og holder oss informert om hvordan vi best bruker våre systemer.

Vår nye IT-sjef har sannsynligvis erfaring med å lede store IT-prosjekter, evner å utvikle en langsiktig IT-strategi og har sterk bestillerkompetanse.

Du har høyere utdanning, fortrinnsvis på master- eller bachelornivå innen teknologi. Du er oppdatert på teknologiske trender, IT-sikkerhet, og vet hva GDPR innebærer. Vi tilbyr en spennende og utviklende jobb i en organisasjon med høyt ambisjonsnivå. Stillingen rapporterer til CFO.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000 eller Frederic Moger, tlf. 415 48 884.

Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknad med CV sendes snarest.

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg