VG Lab søker cowboyutvikler

Søknadsfrist: Snarest

Spesialist på front-end, men ikke redd for å leke med en app, litt backend og annet moro? Vi trenger noen knallsterke utviklere med fri vilje til en serie spennende prosjekter du får følge fra start til slutt.

VG Lab er et helt nytt laboratorium for eksperimentering og innovasjon. Gjennom å bygge nye tjenester, produkter og løsninger på nett skal vi finne helt nye måter å skape digitale inntekter på, uavhengig av VG. Ingen ide skal være for stor eller liten – og vi ser ingen grunn til at den neste store plattformen «alle» bruker ikke skal komme fra oss.

Akkurat hva slags tjenester, løsninger og produkter dette skal være, vil du få være med på å bestemme. Vi skal prøve, vi skal feile, og ett sted i mellom skal vi lage noen av bransjens kuleste løsninger – og så gi gass med en kraft bare VG kan stille med.

Vi skal bygge et fremoverlent og fleksibelt utviklingsmiljø, som skal få jobbe med både nye og kjente teknologier. Store og små ideer skal ha kort vei fra test til skalering, og vi skal selv følge prosjektene fra start til slutt. Nå får du muligheten til å være med fra begynnelsen, i en organisasjon som skal ha friheten og fleksibiliteten til en startup, men med tryggheten fra et stort konsern i ryggen.

Hva skal du gjøre?

Hovedoppgaven din blir å bygge digitale tjenester og produkter, og over tid også noe vedlikehold av disse. Som utvikler i VG Lab får du friheten til å velge dine egne verktøy, metoder og ikke minst språk – derfor setter vi ingen absolutte krav til om du kan det ene eller det andre, men vi antar at HTML, CSS, JavaScript og tilhørende rammeverk blir sentralt. Det viktigste for oss er å rulle ut noe som funker godt nok, raskt, og at du er interessert i å lære noe nytt hver eneste dag.

Vi starter uten bagasje, og har troen på at så lenge produktene du skaper er bra, så kommer resten av seg selv. Vi skal jobbe med flere prosjekter samtidig, men du får følge dem fra idé, testing, eventuell avlivning eller massiv skalering. Med oss har vi VG til å gi gass, selv om vi skal bygge tjenester som skal leve fritt og uavhengig. Vi har noen på blokka allerede, men bygger først når du er på plass.

Det er en fordel om du er en utvikler som klarer å oversette forretningsbehov til kode, lidenskapelig glad i (cowboy)kode, er komfortabel med flere språk og villig til å lære deg nye. Du er primært en frontend-utvikler, men det er en fordel om du enten kjenner til eller ønsker å lære deg litt om apputvikling og backend om det blir behov for det.

Hva vil vi gi deg?

Du blir en del av et lite og dyktig team i en stor organisasjon. Selv om VG Lab er små, kan vi sparre med noen av landets fremste eksperter på design, utvikling, kommersialisering og alle mulige medier som podcast og video om det blir nødvendig. Kompetanse i organisasjonen er enorm, og mulighetene mange.

Vi er en fremoverlent bedrift det det skal være gøy og hyggelig å jobbe hos. Både personlig og ved at du få utforske og eksperimentere med det aller siste av teknologi.

Vi byr ellers på konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid- og sted, utstyret du trenger for å jobbe best mulig, kontinuerlig kompetanseutvikling, god pensjon, helseforsikring, reiseforsikring, mobil, internett og firmahytter.

Relevant utdanning og erfaring er kanskje ikke overraskende en fordel, men ikke et krav. Vi vil bare komme i kontakt med folk som rett og slett har peiling.

Les mer på www.vglab.no

Bli med!

 

Stillinger

Se alle stillinger